3.ceyrek bilanco hangi kalemden dusmustu ? Kactane mesaj yazildi burda, 2027 vergisi neden erken odendi diye, benmi yanlis hatirliyorum ?
Velhasil hangi kalemden dustuyse iste ,ayni kalem olmasa bile bu yonetimin cokda basiretli iÅŸ bilen adam olmadiklari net artik... onun icin yil sonu bilancosununda boktan gelmesi muhtemel
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vergi ödemesi yok.. Yani bir para çýkýþý yok... Onu anlatmaya çalýþýyorum... Eretelenmis vergi varlýðýndan düþme yapýlýyor... Devletin kasasýna giren bir para yok... Muhasebesel bir durum.. Tamamen kaðýt üzerinde... Yani vergi ödeyecektim ama ödemiyorum diyor þirket...
Ertelenmiþ vergi diye bir varlýk var... O varlýktan düþme oluyor..... Kaðýt üstünde...giren çýkan bir para yok... Zamanýnda zarar etti... Þimdi kar ediyor... Ama vergi ödemiyor... Çünku zarari noturlemsi lazým önce... Onun hesabý bu... Devlet ettiðin zarara karþýlýk gelen vergi kadar, vergini almayacam diyor... Kar etmeye baþladýðýnda... Zarr ederken ertelenmiþ vergi geliri olur... Kar etmeye baþlayýnca vergi gideri.... Notr olunca dengelenir...
1-19 Åžubat
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
1 Ocak - 19 Åžubat
Yabancı 2025 yılında da çıkışa devam ediyor
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
https://youtu.be/U36oxVfrTVY?si=qvhoLjjlgdRUqJGr
Cemal Demirtaþ diyor ki , Murat Ülker ile konuþtum , uyarýlarda bulundum vs , durumlarýný düzelmeleri için en fazla 6 ay süre tanýdým kendime .
Oldu , oldu , olmadý arkama bakmam çeker giderim bu hisselerden ..
Yer Ýmleri