Detaylara bakarsak
Yýldýz holdinge verilen ticari olmayan borç dýþýnda beni rahatsýz eden bir þey yok.
Ticari borçlar her zaman olacaktýr.
Bu arada Yýldýz holdinge verilen ticari olmayan borç 2.7 milyardan 2.2 milyara düþtüþ son 9 ayda..
Detaylara bakarsak
Yýldýz holdinge verilen ticari olmayan borç dýþýnda beni rahatsýz eden bir þey yok.
Ticari borçlar her zaman olacaktýr.
Bu arada Yýldýz holdinge verilen ticari olmayan borç 2.7 milyardan 2.2 milyara düþtüþ son 9 ayda..
--9 milyar kimde olabilir??....diye biraz düþün bakalým...
ve ayrýca, 2025 ekimde ödenmesi gereken borcun yeniden borçlanarak çevrilmesi iþlemi yaklaþýk 15 ay kadar önce yapýldý ve daha fazla borç yapýlarak...neden erkenden borçlandý ve neden daha fazla borçlandý.??..biraz düþün bakalým...
Resim ekleyemedim.
Ticari alacaklar ayrýntýlý olarak bilançoda var
Neyi soruyorsun?
Çoðu grup þirketlerinden ticari alacaklar..
Vadesinden önce ödeyip tekrar borçlanmasýnin bir çok sebebi olabilir
Neden öyle neden böyle diyerek, spekülasyon yapmaya gerek var mý?
Haticeye deðil neticeye bakýyorum.
Öz sermaye büyüyor. Nakit akýþ güzel.
...þeytan, ayrýntýda gizlidir...
...miami, 20 milyar cirosu, çok ciddi bir marka deðeri olan ve piyasa deðeri sadece 2.6 milyar dolar olan GT varken nereden buldun eskiden tu kaka yaptýðýný...
Yýldýz stratejisi sabit halka açýk þirketlerde döviz kredi tut ama parasýný tl kullan makina takým gözde kerevþtaþ Ülker hepsinde ayný tarife holding kurdan koruyor halka açýllarý kur riskine sokuyor ama bu sefer riskliler uygulanan politika gereði bayaðý kara geçtiYýldýz döviz alacaðý deðerli tl be üstüne reel faizle azalýp borcu artýyor , o karþýlýklar bitti özellikle 2. Çeyrekte iyi zamlar yaptý fiyat 80-180 oldu bitti 2025 ne olur bu kurlarla karlýlýk korunmasý zor deðerli tl devam edermi 10 sene etti iyide 2001 de ne kamu ne özel sektör nede bireyler borçlu deðildi þimdiki durum sürdürülebilir zaten deðil mb biraz daha piyasadan para aldýðýnda devalüasyonu yapar kkm olduðu halkýn dolarize olduðu durumda yapsalar hiç bir etkisi olmazdý þimdi dövizden bayaðý tl geçen oldu sürdürülmesi imkansýz bir politika izleyelim görelim
Siz hangi sirkete yatirim yapiyorsunuz ???
Þoyle yazilariniza bir baktimda ,yazdiginiz yerlerin þirketleri aynen ft2 nickli arkadasin yatirim tarzina benziyor...
Hekts petkm ..... ft2 de goody ye yatirim yapar, hepside yillardir yatirimcisini bekleten bezdiren ezdiren sirketler...
Siz hangisinde eziliyorsunuz
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri