Arkadaslar, ÜLKER su an Türkiye'deki sanayi sirketleri hangi sýkýntýlarý yaþýyorsa birebir onlarý yaþýyor.
Enflasyon muhasebesi ve kurun sabit tutulmasý nedenli ihracat bacaðý nedeniyle kar marjlarý daralýyor, maliyet enflasyon kadar artarken ciro bir o kadar artamýyor, hatta azalýyor görünüyor.
Düþen alým gücü kaynaklý hacimlerde zorluk yasarken, rekabet kaynaklý fiyat almayý geciktirdiginden de karlýlýk baskýsý yaþýyor.
Fakat þirkette makro bir problem aramaya gerek yok. Býrada ft2 gibi arkadaþlar ö*üz altýnda buzaðý arýyorlar sürekli. Þirket borcunu ödüyor, profesyonel bir yönetim kadrosu da geldi yakýn dönemde.
Eðer TR'de piyasadaki iþlerin toparlayacaðýna inanýyorsanýz Ülker'de de toparlayacaktýr. Ýnanmýyorsanýz o zaman neden TR borsasýnda yatýrým yapýyorsunuz derler adama.
Son dönemde, beklenti yaygarasý yapýldý ve beklenti altý gelince blok kurumsal satýþa konu oldu ÜLKER. Fonlar ve yabancý blok çýkýþ yapýyor, alým gelince satýlýyor. Bu nedenle kafasýný kaldýramadý.
Ek olarak, uzundur ÜLKER tutanlar, Bist30 beklentisi ve iyi bilanço yaygarasýyla, malý yukarýdan fonlara ve yabancýya daðýttýlar.
Bu noktada içerdeyseniz bir yerde yataya sarmasý ve mal toplanmasý beklenir. Yabancý da makro göstergeler toparlanýnca yeniden gelecektir.
Buradaki soru, ÜLKER'de hikaye nedir? Bana sorarsanýz hikaye borçlarýný ödemesi olmaya devam edecek. Uçup kaçan bir büyüme hikaye olmasýný beklemiyorum. Bu da fiyata ne zaman yansýr onu tartýþalým.
yahu sende harca senin elini tutanmý var
anca eleþtir hiç bir çaba gayret yok biþeyler yapmaya çalýþanýda aþaðý çekme iþi
sende git goodyer yazfinansal tablo faaliyet raporlarýna bak görüþünü açýkla
elini tutanmý var
adam sonuçta araþtýrýyor zaman emek harcýyor saygý duyulmasý gerekir
sende araþtýr senide alkýþlayalým
Bu Ulkerin hicmi iyi tarafi yok !....
Neden bir günde þunlar iyi demiyor ???
Hisse 70 den 188 e gitti , o sürede bile 1 tane olumlu yorumu yok...
Garip bir sekilde zarar ustune zarar aciklayan Goody yede olumsuz bisey yazdigi yok...
Musterimi topluyorki !!!
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bakalým bu sefer M.Ulker þapkadan tavþan ý çýkaracak yoksa güvercin mi
Yer Ýmleri