Rekabet kurulu inceleme baþlatmýþ neden yazmýyorsun goody topiðinde madem objektifsin yazsana olumsuz geliþmeyi, sonra da burada Godivaa diye böðürüp duruyorsun.
--bunu saðýr sultan bile duydu....ayrýca, çok ucuz kalmýþ hisselerde ben olumsuz yazý yazmam...
--bunu saðýr sultan bile duydu....ayrýca, çok ucuz kalmýþ hisselerde ben olumsuz yazý yazmam...
Herkes duymuþmuþ hacý yatmaz gibisin iþime gelmedi topiðinde paylaþmak desene ayrýca neye göre ucuz kalmýþ sana göre ucuzsa bu seni baðlar vardýr bir sebebi demek ki ucuz kalmýþ, ihlas grubu hisseleri de ucuz..
Bütün hisseler çok ucuz bir tek ülker pahalý öyle mi o yüzden sadece burada olumsuz yazýyorsun, nasýl bir kafa anlamadým. Ciddi bir problem var genel kurul sonrasý darp falan mý ettiler seni
Bütün hisseler çok ucuz bir tek ülker pahalý öyle mi o yüzden sadece burada olumsuz yazýyorsun, nasýl bir kafa anlamadým. Ciddi bir problem var genel kurul sonrasý darp falan mý ettiler seni
iki sene önce 2022 yýlýnda 10 ay 0.9-1 dolar aralýðýnda seyretmiþ....þimdi 3.3 dolar....
--2022 deki bilançolarý 2024 bilançolarýnýn çok üzerinde bana göre....isteyen gider bakar...yatýrýmcý sunumlarýnda daha net görürsünüz...
Yer Ýmleri