**hangi gerekçeyle beni þikayet edeceksiniz?...sayýn sansürcü
**hangi gerekçeyle beni þikayet edeceksiniz?...sayýn sansürcü
Þahýs ayný anda 3 4 adet yalan bilgi / algý içeren mesaj paylaþýyor... Eðer ben alýntýlama yapmaz isem hangi cevabýn hangi yalana karþýlýk yazýldýðý nasýl anlaþýlacak ki?
kim ne derse desin, pek çok aracý kurumun model portföyünde yer alan, bir türlü vazgeçemedikleri bir hisse varsa, o da ÜLKER.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
kümaþ sadece fabrika deðil maden þirketi kendi rezervini iþleyip satýyor
dünya rezervinde en yüksek paya sahip maden þirketi 1 sene önceki karýda mevcut 2022 ?
oyak kümaþý aldýktan sonra sivas vs maden sahalarýna gesler yapýyor bedavaya
kümaþ oyak þuan satsýn su içinde 700-800 ister
çikolatada godiva neysa manyazittede kümaþ o
stratejik bir þirket
hepimiz pozisyon alýyoruz daha öncede yazdým
pozisyon piyasa ile uyumlu ise para kazanýyor tersi ise kaybediyoruz
sonra ciro favök borç enflasyon muhasebesi fk haber vs bunlara kýlýf uyduruyoruz
kötü görmek isterseniz kötü görür iyi görmek isterseniz iyi görürsünüz
burdaki tartýþmalar fazlasý ile saçma bi taraf kötülüyor diðer taraf savunuyor
garip anlamsýz þahsi ne foruma nede okuyanlara 1 gr biþey katmayan sýð saçma þeyler
Arada maalesef bende giriyorum ama elimden geldiði kadar dýþarda kalmaya çalýþýyorum
2 takýntýlý insan var biri godiva g new ile kafayý bozmuþ diðeri bunlarý yazanla kafayý bozmuþ
Allah okuyanlara sabýr versin
bedavaya sattý
ana faaliyet dýþýndakileri bedavaya verdi
bankalara varlýk satýþý sözü verildi, ülker godiva kerevitaþ vs dokunmamak için verdiler
polinasý satacaktý 2 yýldýr satmýyor niye kendini topladý toplamasa onuda verirdi
Yer Ýmleri