Hissede itina ile her hangi bir fiyat kopuþ haberi göndermiyorlar, göndermeden, bazen küçük düzeltmelerle bazen de 3-4 TL lik düzeltmelerle yavaþ yavaþ fiyatý yukarý taþýmayý tercih ediyorlar...
(Not:Þu an 100 endeksin bulunduðu kanal hala bir fiyat kopuþuna uygun deðil...Spekülatörler de bunun bilincindeler.....Piyasadaki þirketler içinde aylardýr bekletilen bedelsiz sermaye artýþý yapacak þirketler bile var, Kap a gönderdikleri halde, öteleyenler de var..Sebep>>Endeks....)
Bu piyasada, kaliteli þirketler halka arz yapýlmayý tercih etmezler, yapanlarýn ve bu yolu tercih eden þirketlere de çok dikkat etmek gerekiyor, içlerinde konkordato öncesi, halka arzla yatýrýmcýlarý dolandýrmak isteyenler bile var...arz için sýrasýný beklerken sürecin uzamasýna dayanamayýp konkordato ilan edenler de var...
Son düzenleme : loruhlano; 10-02-2025 saat: 13:23.
...
çikolata olmayan bir ürünü çikolata olarak nitelendirip bir de bunu kakao fiyat artýþý ile baðdaþtýmaðý nasýl nitelendreibiriz?
en basit tabirle DOÐRUYU SÖYLEMÝYOR diyebilirmyiz...
....burada yazan çikolata bana ait deðil...satýcýnýn ifadesi.
Ülker 278 gr Laviva XXL Çikolata
Carrefour
70,95 TL eder ise 1 kg ý kaç TL eder? ...252 TL püskevit in bile altýnda...
--ben demedim...ama tüm satanlar çikolata diyor...ÜLKER þirketi, benim ürünümü çikolata yazarak satmayýn diye neden uyarmýyor?, yýllardýr bu duruma göz yumuyor...
--çikolata olmayan bir ürünü, çikolata olarak satmalarý, ÜLKER þirketinin de bu duruma seyirci kalmalarý, en hafif tabir ile ''haksýz rekabet''
Çikolata hesabý yapmýsýn kakao üstünden...
Ürün çikolata olamamasýna raðmen....
Makyajli algý oluþturma çabasý gibi görünüyor
Yer Ýmleri