lker CEO'su Mete Buyurgan, Yldz Holding'in global attrmalk irketi pladis'in Birleik Krallk ve rlanda'dan sorumlu Bakan olarak atand
Kurulutan yaplan basn aklamas aada bulunuyor:
lker CEO'su Mete Buyurgan'a uluslararas grev
Trkiye'nin lider gda irketi lker'de 2020 ylnn ubat ayndan bu yana CEO'luk grevini yrten Mete Buyurgan, Yldz Holding'in global attrmalk irketi pladis'in Birleik Krallk ve rlanda'dan sorumlu Bakan olarak atand.
Trkiye'nin lider gda irketi lker'in 2020 ylnn ubat ayndan bu yana CEO'su olan Mete Buyurgan, Yldz Holding'in global attrmalk irketi pladis'in Birleik Krallk ve rlanda'dan sorumlu Bakan oldu. Buyurgan 2013 ylnda Yldz Holding'e Gda Grubu Bakan Yardmcs olarak katlm, 2016 ylnda ise pladis Trkiye Bakanlna atanmt.
Buyurgan, 6 Nisan'a kadar lker CEO'su olarak grevini devam ettirecek. 6 Nisan'dan itibaren ise zgr Klkfak CEO'luk grevini devralacak.
Mete Buyurgan'n liderliinde, pladis Trkiye, Orta Asya ve Dou Avrupa, zaman zaman yaanan zorlu dnemlere ramen ok nemli baarlara ve yatrmlara imza att ve srdrlebilirlikte sektre liderlik eden irketlerden biri oldu.
"Yeni baarlara imza atacamza inanyorum"
Mete Buyurgan pladis'in bymesine katk salamak zere yeni bir yolculua balamann heyecann yaadn belirtti. Buyurgan unlar kaydetti: "Gda sektrnn lideri lker'de, grev yaptm sre boyunca srdrlebilirlik odakl finansal, toplumsal, inovatif ve teknolojik admlara nclk etmek benim iin mutluluk vesilesi oldu. Hem sektr hem de toplum iin rnek tekil edecek projelerle finansal performansmz glendirirken toplumsal faydamz artrdk.
lker'de altm sre boyunca birlikte altm deerli alma arkadalarma zverili destekleri ve katklar iin itenlikle teekkr ederim. Bu baarl sreci, her zaman paras olmaktan gurur duyduum Yldz Holding'in global attrmalk irketi pladis'te devam ettirecek olmann benim iin heyecan verici olduunu sylemek isterim. Yeni grevimde ekip arkadalarmla birlikte ok kymetli baarlara imza atacamza inanyorum."
2016 ylnda Yldz Holding'e bal global attrmalk irketi olarak kurulan pladis, 11 lkedeki 27 fabrikasnda 16.000 kiilik ekibiyle retim yapyor. McVitie's, lker ve Godiva gibi ikonik markalar, 110'dan fazla lkede tketicisiyle buluuyor.
YORUMLAR TAVSYE NTEL TAIMAYIP YATIRIM DANIMANLII KAPSAMINDA DELDR. YATIRIMCI PROFLNZE UYMAYABLR.
Yer mleri