Originally Posted by
Mathias
Hoþgeldin TH. YKBNK ýnda yine mi erken atladýn acaba. Þöyle 27.30 lar falan daha bir alýnabilir gibi idi sanki sanki. Nedir þu ykbnk/banka aþký sende de

Selam Mathias. Pekala erken almýþ olabilirim, ne en dibe yakýn alabiliyorum ne de en tepeye yakýn satabiliyorum. Biliyorsun en son 20 Martta 27.80 den aldýktan sonra hisse 21.92 ye kadar inmiþti. 1 gün bekleyebilseydim 24 den alabilecektim. Bunlarý 31.70 den en son sattýktan sonra da hisse 33 lere çýkmýþtý, en son 34.78 i gördü geçen hafta. YKBNK bana takeover target olarak görünüyor, bir þekilde yabancý bir kurum %61.22 lik blok hisseyi alacak diye düþünüyorum. 13 milyar dolarlýk bir piyasa deðeri hisse baþýna 63 tl ediyor. Körfezden bir hamle bekliyorum ama bu hamlenin ne zaman ve nasýl geleceði meçhul. Ayrýca 7 iþgününde ortaya çýkan %16 lýk düþüþ bana alým için uygun gözüktü ancak dediðin gibi pekala 27 lere hatta onun da altýna inebilir. Bakalým göreceðiz.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri