Originally Posted by
dmrcelik
TH nereye kayboldu? Eregl başlığında kavga ediyorduk bir ara ama yine takip ediyordum bu başlığı. Akbank 53.60'a geldi. Gerçi endeksin ve diğer hisselerin de durumu ortada. Abuk sabuk hisseleri tavan götürüyorlar. Fk lar pd/dd ler arşa çıkmış hisse hala gidiyor. Bir yanda da altın aldı başını gitti. Buraya yazan çizen yoksa TV'de Ahmet Mergen izleyeceğim 😂
Selamlar, çetelerin savaşının ortasında kaldık. Hukuğa aykırı yollardan paralar kazanıp bunları borsa yolu ile aklamaya çalışanlar paralarına el konulmasın diye fiyata bakmadan ellerindeki malları boşaltma cihetine gitti. Arka arkaya yapılan operasyonlar çeteleri acilen satış yapmak zorunda bıraktı. Bu fırtınada kaldıraçlı malda yakalananların zorunlu satışları da işin tuzu biberi oldu. Olay budur, böyle bir gelişmeyi öngörebilmek mümkün değildi, perfect storm'un göbeğinde kaldık ama bu geçicidir.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri