
Originally Posted by
yelpaze
KCHOL bu piyasa deðeriyle zarar açýklarken fiyatýn düþmesi normal deðil mi? Yatýrýmcý kýsa sürede durumun düzeleceðine inanýyorsa bu düþüþ fýrsat olarak yorumlanabilir ancak yüksek faiz ortamýnda 33'lük mü yoksa 99'luk tesbihle mi sabýr çekilmeli?
AEFES kral þirkettir ancak bu düþüþü Arçelik veya Þiþe'dan daha derin mi? Gerçi hýzlý tüketim ürünlerini aðýr sanayiyle bir tutmamak lazým.
KCHOL bugün yüksek hacim ile tepkisini verdi ama 169-170'de tutunabilecek mi acaba? "Dead cat bounce" olabilir bu tepki. KCHOL ederinin altýnda bana göre hem de oldukça altýnda ama piyasa benimle ayni fikirde olmayabilir. Piyasa ile fikirlerin örtüþmesi gerekiyor aksi halde borsadan para kazanamayýz. Dibini bulmuþ olduðuna kanaat getirmem gerekiyor kaðýtta alým yapmak için. Bu kriter hem AEFES hem KCHOL için geçerli. Ya dibi bulacaklar ya da trend deðiþimi tezahür edip yukarý momentumu mimikleyeceðiz. Pozisyon açmak için tetikleyici bir neden lazým.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri