INVENTOR müthişsin, gevezeleğin hep tutsun hiç aksamasın. Senin yorumlarını okumak büyük zevk. Katılımın ve katkılarından dolayı sana minnettarım, senden çok şey öğreniyoruz. Bear Stearns'ün çöküşünü anlatan House of Cards'ı okuyordum mesajını gördüm. Babanın İngilizcesi varsa internetten indirebileceği dünya kadar quantum physics kitabı var. Çok güzel yapıyor, quantum dünyanın geleceğidir, küçük veya büyük her şey quantumdur. Bu teorinin son 50 yıldaki 1 nolu adamı Richard Feynman'ın kitaplarını okusun baban, bir de onun hayatını anlatan Genius kitabını. Takdir ettim babanı. Senin Heikin-Ashi indikatörünü duydum ama onunla ilgili hiç bilgi sahibi değilim. Bir bakacağım buna. Hacimi dikkate almadan teknik analiz yapmak bana çok garip geldi çünkü hacim çok önemli bir indikatör, bir nevi TAnın olmazsa olmazı. Hacmi dikkate almayan bir analiz bana göre void olur. Senin sadece fiyat değişimlerine odaklanmış yöntemin bana çok enteresan geldi. Daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Ben eski kafalıyım, hep klasik TA modundayım ve şu 7 indikatörü kullanıyorum: Hacim, 10D ve 40D HOlar, 2SS Bollinger, VWMA, DM, MACD, RSI. Önümüzdeki günlerde performansının nasıl geliştiği hakkında bilgilendirirsin. Şunu da not edeyim: 100 den fazla hisse ile çalışıyorsun. Kanımca bu çok fazla. Sistemin performansına bakarak bu sayıyı çok daha aşağıya çekmene fayda var, 120 ile başlayıp uygunluk derecesine göre bunu önce 60 a sonra 30 a belki de 20 ye indirmende fayda var. Keep it simple & sunny. Well done, keep up the good work. 😊
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Yer İmleri