Sayýnj TH geri dönmüþsünüz. Önceki sayfalarda sizden bir ricam vardý Ýþctr hakkýnda. Yorumlarýnýzý alabilirmiyim.
Sayýnj TH geri dönmüþsünüz. Önceki sayfalarda sizden bir ricam vardý Ýþctr hakkýnda. Yorumlarýnýzý alabilirmiyim.
Yazdýklarým tamamen kendi görüþüm olup yatýrým tavsiyesi deðildir. Yazdýklarým ile yatýrým kararý almanýz halinde zarar edebilirsiniz.
Bankacýlýk sektörü için rüzgarlarýn bir anda ters yönden esmeye baþladýðý söylenebilir mi?
Artan kur riski, zorlaþan faiz indirimleri, baltalanan kredi ve yatýrým iþtahý vs.
26.74 de taban seviyeyi test ettik. Gerçi uzun süre kalmadý orada, tabandan kalktý. 21 milyar tl gibi devasa bir hacim var bugün. Kaðýt 4 günde 34.68 den 26.74 e %23 düþtü. Çok anormal ve sert bir düþüþ bu, 3 standart sapmayý aþan bir olay yani olasýlýðý binde 1 den de düþük.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Faiz indirimleri devam edecek diye düþünüyorum. Aksi halde resesyona gireriz.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yapý Kredi kar payý ödemeyecekmiþ.
Akbank, Garan, Ýþ hatta Albaraka bile veriyor.
Ýnsan 15 kuruþ atar bayram öncesinde.![]()
Bankalar artýk borsayý çekecek güçte lokomotifler olabilecek mi göreceðiz?
Bende kapanista tabandan aldim bu aksam , yeniden ortagiz TH) PGSUS ve Eregli de aldim , allah sonumuzu hayir etsin , daha fazla tepkisiz kalamadim gercekten cok satýs yedi kagitlar ucuzladý ya da bana öyle geldi
bende faiz indirimi devam edecek'e oynadim ama belki 1 toplanti durabilirlerde o zaman biraz daha salabilir ayrica henüz hapis karari'da verilmedi orda da acaba salarlar mý diyorum! yoksa fiyatlandi mi olarak kabul edilir! neyse malsýz kalmaktansa en kotu bekleriz bir kaç ay dedim buralardan almamak da olmazdý.
Hocam senin piyasa tecrüben fazla, bu cümleyi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin?
Bizim ülke ekonomisi nasýl iþler? Mekanizma biraz terstir, iþleyiþ ise bir süre düz gider sonra da booom!
Halkýmýz 3 veya 6 sene önce bizzat yaþadýklarýný kolayca unutur ama 1500 yýl önce vuku bulduðu rivayet edilen þeylere gözüyle görmüþ gibi inanýr.
Þu ülkede enflasyonla mücadeleyi önceliðimiz diye herkese yutturdular ya helal olsun hepsine. Enflasyon, dolayýsýyla faizler öncelik filan deðil, baþtan beri söylüyorum. Ancak, ekonomik canlýlýk öncelik elbette. Çok büyük bir dýþ kaynak bulamayýnca canlýlýk için geriye tek yol kalýyor.
Yer Ýmleri