Originally Posted by
Mathias
Sen ne dersen de TH . Sende bir miktar kumarbaz kafası seziyorum ben . Kızmaca alınmaca yok...
Mathias dediğin doğrudur kumarbaz kafası var bende. Kızmama alınmama neden olacak bir durum yok ortada merak etme. Doğruya doğru, kumar oynamasını seven biriyim ama sadece anladığım, bildiğim, risk hesabını yapabildiğim kumarları oynarım. Haftada 2 gece arkadaş grubumla düzenli olarak 5 kapalı kartlı poker oynayan biriyim, tabii yüksek meblağlar söz konusu değil sadece çerez parasına oynuyoruz. Bana göre BİST'te işlem yapan birinin zaten kumarbaz kafasına sahip olması gerekiyor çünkü hep söylüyorum BİST bir kumar ortamıdır. Kumar mantalitesi ile hareket etmeyenler BİST'te kazanamaz (şahsi görüşümdür). BİST'in bir yatırım ortamı olduğunu sananların öğreneceği çok şey var. 17 Mart'ta 34.68 i görmüş olan YKBNK tam 5 işgünü sonra 22.48 i görüyor. Böyle bir ortam yatırım ortamı olabilir mi? Ne oldu da hisse 5 işlem gününde %35.2 aşağıya geldi? Banka 5 günde battı mı? 3 gün arka arkaya taban çekti kağıt, 4. gün de taban çekecekti TVF olmasaydı ama sadece %7 gibi düştü 4. gün ve soluğu 22.48 de aldı. Bu piyasada yatırımcılık oyunu oynamak gaflettir, zaman kaybıdır, adama para kaybettirir.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri