bugün sat yapýlarý![]()
bugün sat yapýlarý![]()
bir halt olacaðý yok.
Piyasa için olumlu haberin ardýndan tüm YKBNK leri boþalttým ~32.50 ortalamadan ve tekrar ful nakitteyim. Yeniden savunmaya dönüyor ve PPF'ye park ediyorum.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
12 günde %11 getiri benim için tatminkardýr, malý benden alanlar da kar elde etsin. 😊
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Evet öyle oldu Mathias, gerçi kaðýt 33 ü aþtý ben sattýktan sonra. Belki de yukarý yönde hareketine devam edecek.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Çýktýðý zaman soluksuz çýkýyor, düþtüðü zaman da damdan düþer gibi düþüyor.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Borsalae her zaman bir miktar kumar idi ama son yýllarda özellikle BIST tamamen kumara dönmek üzere. Birden bire aniden tahmin edilemez bir þekilde 11.600 den 10.300 e düþ yine birden bire aniden tahmin edilemez bir þekide sn ler içinde 11.000 de falan. Borsa yatýrýmcýsý olurup bilmem ne ceza mahkemelerinin dava takvimini takip edip çiçek falýna bakýp da mý parasýna yön verecek artýk. Bugün ne bilim ben erteler mi kayyum mu atýlýr. erteler erteler diyen adam geçen mart da Ýmamoðunu da içeri alamazlar diyordu. Þimdi yine mayýnlý bir arazi býraktýlar önümüzde. Bu mayýnlarýn hepsi en az -+15 gücünde borsa için.
(Güncelleme) Borsa Ýstanbul'da manipülasyon yaptýklarý iddiasýyla 14 þüpheli gözaltýna alýndý
Borsa Ýstanbul (BÝST) pay piyasasýndaki bazý iþlemlerde manipülasyon yaptýklarý iddiasýyla 14 þüpheli gözaltýna alýndý.
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nca, iþlem gören sermaye piyasasý araçlarýnda, iþlem hacmi ve hisse fiyatýnda hayatýn olaðan akýþýna aykýrý dalgalanmalar yaþandýðý, yapay yükseliþlerin küçük yatýrýmcýyý zarara uðrattýðý yönündeki tespitler üzerine soruþturma baþlatýldý.
Baþsavcýlýk, Iþýk Ökte'nin de arasýnda olduðu 14 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý çýkardý.
Ýstanbul Emniyet Müdürlüðü Mali Suçlarla Mücadele Þube Müdürlüðü ekipleri, þüphelilerin yakalanmasý için eþ zamanlý operasyon düzenledi.
Gözaltýna alýnan 14 þüpheli, Ýstanbul Emniyet Müdürlüðü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleþkesine götürüldü.
Baþsavcýlýktan yapýlan açýklamada, "Sermaye Piyasasý Kanununa muhalefet" suçundan elde edilen gelirleri borsa ve diðer yatýrým organlarýný kullanarak akladýðý belirlenen Investco Holding yetkilisi þüpheliler hakkýnda adli iþlem gerçekleþtirildiði bildirildi.
Açýklamada, "Dosya kapsamýnda Mali Suçlarý Araþtýrma Kurulu Baþkanlýðý ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun suçtan elde edilen deðere iliþkin raporlarýnda geçen isim ve þirketler incelenmektedir. Eylemleri tespit edilen 14 þüpheli gözaltýna alýnmýþtýr. Cumhuriyet Baþsavcýlýðýmýzca, soruþturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri