69.25 ortalamadan verdim AKBNK larý. Artýk ful nakitteyim. Hayýrlý olsun.
2.5 ayda %11.8 kar yazdým, buna da þükür diyorum. 2.5 ayda para piyasasý fonu net getirisi stopajdan sonra %7 olduðuna göre reel bazda 2.5 ayda PPF ye oranla 5 puan daha fazla kar elde etmiþ oluyorum.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
2.5 ayda elde etiðim yuvarlak %12 lik kar aldýðým riske deðdi mi? Hayýr deðmedi, risksiz enstrüman zaten %7 garanti net kar veriyor 2.5 ayda. Ama piyasa bu kadar verdi, tamahkar olmam lazým. Belki ilerleyen günlerde AKBNK daha da yukarýya pekala çýkabilir. Bu potansiyel artýk beni ilgilendirmiyor, kaðýdý takip eder geçerim.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Þu anda takipte olduðum ve fýrsat gördüðümde alým yapacaðým tek bir kaðýt var ve o da FENER. SPK onay verdikten sonra rüçhan tahtasýndaki gidiþata göre karar vereceðim. Þu an spot fiyat 10 un hemen altýnda. Bu fiyata oranla %45 gibi çok ciddi bir iskonto talep ediyorum tahtacýdan. Bu talebim yerine gelirse ne ala, aksi halde ben yokum.
AKBNK 69.90 a geldi, benim satmamý bekliyormuþ.
Graham Dedeye göre
Volkswagen AG'nin içsel deðeri 317,42, mevcut fiyat 107,8. Potansiyel getiri % 194.
THYAO'nun içsel deðeri 1031,00 civarý mevcut fiyat 272. Potansiyel getiri % 279.
1-2 ay takýlmaya deðmez mi bu içsel deðere göre?
Þaka babýndadýr.
"Ýyi bir planýn en büyük düþmaný, mükemmel bir planýn hayalini kurmaktýr."
Clausewitz
Yer Ýmleri