Kendimden örnek vereyim, 2 yıl petoşun kahrını çektim haa belki kazanamadım ama hisselere bakış açım değişti.acaip tecrübe kazandım.
Ucuz etin yahnisi olmuyormuş
Mesela bist 30 dan hisse alıcak olsam şimdi en ucuzu değil en zirvedekini alırdım
Çünkü
Sistem şu şekil işliyor
"Endekis düşerken hepsi, endekis çıkarken bazıları"
Şeklinde
Hamdım Piştim Yandım
O zaman Th ye ve 666 ya bir kamyon laf edende bendim. Hiç bir zamanda en iyi ben bilirim iddiam olmadı ama sen beni kalkıp piyasadaki kolpacılarla denk görüyorsun buna da mı itiraz etmeyelim. Pozitif 3,5 derken kaç kere uyarmadım mı?
İsmi lazım değil biri orada tutup riski az diye milleti İran borsasına yönlendirmeye kalktı gıkınız bile çıkmadı. Şimdi tutup bana sallıyorsun neyse canın sağolsun sıkıntı değil.
Bu arada 11015 giyotin gibi kafada sallanan gap kaldı endekiste bu da kısa vadecilerin dikkatine.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 10-12-2025 saat: 12:12.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Benim param 200 den asels alamayacak kadar değerli. herkes s400 muhabbeti yaparken ben ASELS topiğinde S-400 işinin bir önemi yok yazıyordum.Bir kamyon laf yedim. Ben gerekirse haklı olduğum ortaya çıkana kadar çok iyi salağa yatarım.Benim EREGL alışım 21. Alırkende 11 liraya aldığım bir şeyi 150 ye satıp aldım....
Ben herkesin gördüğü üzerine kapital yönetmem. Şimdi sen 180 e ASELS niyetlenirken içim nasıl cız etmesin. bir sürü sudan ucuz hisse varken. SAHOL aldım dedin laf ettim mi. Elimde EREGL olmasına rağmen niyet eder oldunuz kefil değilim yazdım. Bende analiz pozisyona göre değişmez. EREGL de bir şeyler oldu aklımda nedenleri ile ilgili birşeyler var ama neden niye olduğunu anlamadım.Bizde veriler ne diyorsa analiz ne diyorsa o.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri