Burada tartýþmanýn; tartýþmacýlarýný bir þey katmadýðýný, hatta tartýþanlarýn yeni görüþlere açýk olmadýðýný...
Buna ek olarak tartýþmanýn da, tartýþanlarýn bilgilerinin sýnýrlý olmasý nedeniyle, zaten baþtan sakat doðduðunu düþünüyorum.
Gerçekten merak eden varsa, açar yapay zekaya sorar.
Neden yapay zeka? Doðru sorularý sorarsanýz, her görüþ açýsýndan, bugüne dek üretilmiþ tüm argümanlara ulaþabilir, dilediðinizi de sorabilirsiniz.
Örneðin:
https://chatgpt.com/share/67756bad-8...e-32afd42258cb
Ben ilgimi çeken 3 soru ile buraya geldim, devamýnda dilediðinizi de sorabilirsiniz. Böylece hem kendinizin, hem de karþýnýzdakinin sýnýrlý bilgisine de mahkum olmazsýnýz.
anne baba; A(AO) VE B (BO) genetiðe sahipse sadece 4 kan gurubu oluþur.zaten 4 ana gurup var.
Ýnsanlarýn ayrýntýda farklý olmasý zigot aþamasýndaki crossinover(genlerde parça deðiþimi) den olur.
GEN KARAKTERÝ GENÝÞ,Deðiþik gen yapýsýna sahip 2 ayr anne babayý nesiller boyunca üresinler...gör bakayým nasýl çocuklar oluþuyor.
Bu çiftleþmeler sonucunda çekinikler-baskýn genlerin yanyana gelmesiyle çok deðiþik insan tipleri oluþur.
yapay zeka kadýnýn dudaðýný þiþirmiþ,gösü kýçý vs..hatasýz çizmiþ..ne oldu þimdi bu..gerçek mi oldu..onun arkasýndaki bu yapay kafaya ne yüklerse yapay kafa onu öter..
baskýn gen baskýn olacaðýný nereden biliyordu..
az sonra..
reklam bitti..
tabiki ona biri akýl veriyordu.
yoksa baskýn basanýndýr dayucuðum..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri