yaw sütü bozuk çok... ben ona biþey demiyorum saydýrmaya kalksan foruma küfür yetiþmez. saðý solu hiç farkmez.
illa video çekmesimi gerekiyor.. evde hergün yapýyordur belki ne bilecen ne görecen ... cahil cahildir.
bu ergen içinde memleket yakýlmaz. özel kanun zaten varki þuan gözaltýnda.
sen yine goy goy peþindesin ve trollük
cezasý neyse çeksin dayucuðum.
haaaa kurana deðil incile tevrata yabanda çeksin
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
adam 32 suçtan dýþarýda geziyor üstüne 33 yaparken polis müdahalesi esnasýnda polisin burnunu kýrýyor ve ertesi gün dýþarýda eleman kanun çýksýn kutsala dokunan içeriye alýnsýn diyor. Kutsal kavramý da öyle muglaktýr ki çek cekebildigin yere... Ýçeride olmasý gerekenler dýþarýda, dýþarýda olmasý gerekenler içeride laf yok. Apo da yakýnda çarþý pazar gezer bu da istisna deðil. Tipik trol iþte..
Umarým ki bunlarýn adalet anlayýþý komple memlekete egemen olmaz. Yoksa yandigimizin resmidir. Ýyi ki zugurtuz. Çünkü ulkecek sermaye acligimiz ve beslenecek komple bir parti var.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : mandradasutvar; 03-01-2025 saat: 21:11.
BAÞKARA ABÝ'de geldi...
ekip saðlam
Bu baþlýðý þu anda 73 kiþi okumaktadýr. (15 üye ve 58 ziyaretçi)
çýtak, ABKA, ALPER, BaþKara, el turco, katýrcý_bedri, Master_Kamaji, maverick_nd, mimar74, mustaf2231, orpotu, pisyedili01, snob77, TOKATYILDIZI470, Underground+
burada bana laf düþmez artýk... okuyacaðým sadece
sevlye bu kadar iste yerlerde...üç,beþ iyi yazan arkadaþý tenzih ederim var gerisi fecaat...vizyon yok, bilgi yok varsa bile kulaktan dolma......ulen siz dünya da olup bitenleri neden okuma zahmetinden bulunmassýnz....dünya sizin yaþadýðýnýz köyünüz gibi deðil...
Sindooo meydan okuyacak kadar donanýma sahip deðilsin.. sürekli sana yazacak zamaným yok... yað gibi sürekli üste çýkmaya gerek yok
Yer Ýmleri