Originally Posted by
katırcı_bedri
Şimdi o güçlü dönem dediğin yıllara kadar 65 milyar dolarlık özelleştirme yaptılar..o işin reklamlar kısmıydı herkes mutluydu..devamı gelmedi gelemedi..satacak bir şey kalmadı..Sen evini satıp araba alır mısın? araba eskiyince evsiz olduğumuzu anladık..
akp dönemi olan usulsüz olayları biz cafe trend de yıllarca yazdık..Kitap olur..Konumuz o değil yoksa Ali dibodan başlayıp günümüze kadar geliriz..
Dindar bir parti siyasette dürüst ve ilkeli olması gerekirdi..Çünkü bunlar müslüman güvenilir emin insanlardır örnek olmalılardır diye bakılır.. Gerçekten öyle olsalardı ateistler bile bak ya adamlara gerçekten helale haram katmıyorlar adaletten şaşmıyorlar derdi..Dini hassasiyeti olan bir parti ihale işlerine dikkat ederdi atama işlerine dikkat ederdi kul hakkına dikkat ederdi..liyakat(Nisa58) işlerine dikkat ederdi..
Ama etmediler..Onu anlamak için 15 yıl beklemeye gerek yoktu anladım ve uzaklaştım oy bile atmadım bu güne kadar..Ve insanların dine bakışını sarstıkları için beddua bile ettim..ben ise 5 vakit namaz kılan pazartesi perşembe oruç tutan biriydim..Allah güç versin hidayet etsin yine yaparım..
Beni ateistler rahatsız etmez..Allah hidayet etsin der geçerim..Siyasal islamcı tabirleri rahatsız etmez akpyi rahatsız etsin..senin de rahatsız olmana gerek yok bu tabirlerden..Münafıklığı yapan onlarsa Hutame'ye gideceklere de yoldaş olmayalım..
Yer İmleri