Borçsuz, þu dehþet faiz ortamýnda kasasý nakit dolu, yatýrýmlarý bitmiþ, sipariþleri muazzam gel gör ki tahtadaki çetenin elinden kurtulamýyoruz...
Borçsuz, þu dehþet faiz ortamýnda kasasý nakit dolu, yatýrýmlarý bitmiþ, sipariþleri muazzam gel gör ki tahtadaki çetenin elinden kurtulamýyoruz...
Endekse göre iyi durdu, hadi inþallah...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Patron konuþtukça verdiler...Hep dediðim gibi enteresan bir hisse...![]()
tam bir kara mayýný... birinin üzerine basmasý lazým... bunun için 30 ve 60 dakikalýklar ile çok yakýn takýp edilmeli..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
OYAK'a mal satmak !...Yahu daha ne olsun anlamadým ki...Þirketimiz, OYAK þirketler grubunun bir üyesi olan OYAK PV Panel Üretim Anonim Þirketi'nden 38.562.213 TL tutarýnda solar cam sipariþi almýþ olup, teslimatýn Temmuz ayý sonuna kadar tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Türkiye'de tek üreticisi olduðumuz 2 mm solar cam ürününün sipariþlerinin önümüzdeki dönemde artarak þirketin cirosunu olumlu etkilemesi beklenmektedir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1447656![]()
Döndük dolaþtýk aldýðýmýz yere geri geldik...Bu para kýtlýðýnda kasada onca keþ para, iþ baðlantýlarýný vs geçtim PPF yapsalar yýllýk -en kötü- 250 milyon TL kâr yazar...Sermaye 168 milyon TL. daha ne yazýlabilir ki ?!
Þahsen beðenmemiþtim ancak 3 aylýk denetime tabi olmayan bilançolara da oldum olasý temkinli bakmýþýmdýr...O bakýmdan biraz rahatým ve 6 aylýklar için son 1 ay kaldý...Çok umutluyum... Çünkü alýnan sipariþlerin bir kýsmý Mayýs ve Haziran teslimi idi...Hasýlat ve kârâ nasýl bir etkisi olmuþ daha net göreceðimizi düþünüyorum...Fiyata fazla takýlmadan buna odaklanmak ve sakin kalmak gerekli...YTD
Yer Ýmleri