Geri alým baþlasýn,baþka yerlerde iyi para yaptýk artýk uzun vadeli tutma zamaný geliyor...Ýyi fýrsat verdiler saðolsunlar...
Geri alým baþlasýn,baþka yerlerde iyi para yaptýk artýk uzun vadeli tutma zamaný geliyor...Ýyi fýrsat verdiler saðolsunlar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
16.07.2024 - 10.12.2024
Ýlk çeyrek enflasyon muhasebesi garabetinden 97 milyon TL lik gol yedik...Dönem içerisinde teslim edilen sipariþler ve kasadaki nakitin getirisi derken iyi bir bilanço beklentim var...Kaðýttaki baský da muhtemelen bundan kaynaklanýyor...Az kaldý, haftaya Cuma ya da hemen sonrasýnda açýklanacak rakamlar önemli...
Sayýn CEO sýklýkla "3 milyar TL ciro" hedefinden bahsediyor, kâr marjý en kötü %10 olsa 300 milyon TL yýlsonu faaliyet kârý potansiyeli var...Sermayenin 2 katý yani...
Güzel kapattý, tavaný fazla bozmadý yani devam... Bakalým kim, ne haber almýþ...Ýçsel bilgi konusunda þirket çok zayýf, geçmiþ iþlemlerden biliyorum...
Ýþte böyle...![]()
Bu arada kapanýþa kadar tavan bozulmaz ise, tarihi zirveden kapatmýþ olacak...YTD
Bilanço vasat ..Geride hesabýný yapmýþtým nakitteki para bile bu kârý getiriyor zaten...O kadar fabrika boþa çalýþmýþ...Ciro geçen yýl ile ayný neredeyse hatta düþük..Sermayesine yakýn kâr açýklamýþ olan OYAKC 24.50 ₺ iken CGCAM için bu fiyatlar pahalý bence...YTD
Çaðdaþ Cam, Smart Güneþ'ten 52,45 milyon TL tutarýnda sipariþ aldý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Þirketimiz, Smart Güneþ Enerjisi Teknolojileri Araþtýrma Geliþtirme Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ. þirketinden 52.445.232 TL tutarýnda yeni bir solar cam sipariþi almýþtýr.
Teslimatýn, Eylül 2025 sonuna kadar tamamlanmasý planlanmaktadýr."
Yer Ýmleri