Aðustos ayýndan beri haftalýk bulut üstüne atmaya çalýþtýk üstüne atýp kalýcý olamadý. O bulut rakamý 1968 direnç olarakta günlük ve haftalýk 1992 görünen.
Baþarýlý oluruz umarým, bugün dünkü hacimden oldukça güçlüydu, yarýn o bölgeyi kýrmak ve kalýcý olmak için daha hacim acý kuvvet gerekiyor kanýmca. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
devre kestik... bakalým ne olacak ?
Gazci yavsaklar mý var acaba. Bilemedim. Bir tane yazý yok, fulledim demek ne demek. Oysaki yazýlarýma da dikkat ediyorum. Bakalým donermiyiz. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Muazzam bir akýntýya karþý, mükemmel kulaçlarla yüzerken...
birden kafasýna bir Kütük çarptý ve boðuldu..
1832-37 destek ama diðer petrolculerin salmasý da manidar. Bilanço gelmeden keþke yukarý bir sorti daha alsaydilar bugün. Ytd
17 altýnda, morg tahtasýnda, uyandýrabiliriz, kýyamam topraða gitmesine..
Yer Ýmleri