Bozma þu mutluluðu bir kere taçlandýr uleyn .. ytd
Bozma þu mutluluðu bir kere taçlandýr uleyn .. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Lingonun üç misli hacmin var ilk 5 tesin. Alýp yukarý saplican bu kadar basit. Yine itlenilk salaklýk yapmazsýn umarým. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hemde 25 ziyaretçi oluverdik. Hürmüzle pardon pürmüzle bak millet dolusur bir aptallýk yaparsan. Ytd
Türkan ablanýn klibini ne zaman atsam bir daha oraya gelmiyor. Umarým da gelmez. Þu makas geniþleme belirtilerinin olduðu surec, kapanmalar filan.
Tahtacý o süreçte bir filmdeki replik aklýma geldi, Su dünyasý diye bir film vardý Mel Gibson oynuyordu, ne demiþti orada tahtaciya Mel Gibson.
Þu gezginler karsilinginda bir þey almadan bedava birsey vermezsiniz,
tahtacýnin cevabý. Biliyorum, ama bunu sana bedava veriyorum.
Harbiden oralar adamýn dibiymis vesselam. An itibariyle 23 den 22 e gerilesekte olsun varsýn. Ytd
Gezgin tahtacý ömrümü yedin milletin ömrünü yedin, karþýlýðý ne yýllarýmý aldýn. Biliyorsun, su dünyasýnda pardon petrol dünyasýnda hiç birþey bedava deðildir.ytd
Çok uzun zaman sonra, millattan önce, bilemiyorum ya da tekerleðin bulunduðu zamandan beri, taþ devri de olabilir. Dun ilk defa fifty cent kapadý, bugünde üstüne attý. Vay de. Babamin dedesininde hissesinde hissesi bu olabilir vay ki ne vay.
Tabi tutunursa bunda her türlü numara ve dubara var çünkü. Ytd
Yer Ýmleri