28/04/2025 PAZARTESÝ BiST XU100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII
Mustafa Kaplan: 9.571,39
28/04/2025 PAZARTESÝ BiST XU100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII
Mustafa Kaplan: 9.571,39
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
anlaþýlýyor ki bu bok gibi borsada en düþük rakamý yaz gitsin, ayda en az 5-6 kere birinci çýkýlýr... 2. ve 3. lüðü de eklerseniz dereceye girmek garanti....![]()
bok gibi borsamý ?
þimdi 85 milyon sütten çýkmýþ ak kaþýk, doðru, dürüst, ihaleye fesat karýþtýrmayan, rüþvet almayan, devletin 1 kuruþuna göz koymayan, ankarayý parsel parsel satmayan þu güzelim ülkemizde EKREM ÝMAMOÐLU diye bir HIRSIZ çýkýyor.... vaaaay neler çalmýþ ?
biz Türkiye'de hýrsýzlýk nedir bilirmiydik yaa ? adýný bile yeni duyduk...
olurmu böyle birþey... ÝMAMOÐLU bence asýlmalýdýr... bu millete kötü þeyler öðrettiði için
böyle BAÐIMSIZ BÝR YARGIMIZIN (yavaþ gökçek'in kaç liralýktý yolsuzluk dosyasýný savcýlýða vermiþ... soruþturma açmak üçün ölmesini bekliyoruz ) olduðu ülkemizin borsasýna YABANCILAR gelmiyor... bence haksýzlýk ediyorlar
bunlar hep DIJ GÜÇ... Türkiye borsasý uçup kaçmasýn, ekonomi uçup kaçmasýn diye gelmiyor dýj güçler
teknik olarak ise :
yargý baðýmsýzlýðýndan ötürü þu düþüþ geldikten sonra
varlýk fonunun müdahalesi ile, bolingeri aþaðý açtýrmayýp... dengeye oturtarak... daraltýyorsun
ve düþmeyen borsa yapýyorsun.
o bolingeri daraltýp düþüþü durdurursun ama bunun yan etkisi vardýr... diðer taraftan yükseliþide durdurmuþ olursun
bak üst bolingerden satýþ gelmiþ
birde þöyle bakalým ?
ENFLASYON iyi birþey midir ? kötü bir þey mi ?
KÖTÜ deðil mi... iyi olsa neden 5 senedir mücadele edelim.
(bir çok emekli 15.000 tl nin altýnda maaþ ile yaþamaya çalýþýyor )
bir ülkenin baþýnda KÖTÜ olan bu enflasyon belasý var... belki ekonomiyi çok zora sokuyor
ama bu ülkenin borsasýna bakýyoruz
aaa... 2 kat artmýþ herþey güllük gülistanlýk...
% 70 enflasyon varken borsa uçmuþ
tezatlýk varmý yokmu sizce ?
yahu benim yazdýðýmdan nasý bu çýkarýmlarý çýkardýn anlayamadým. kimse imamaoðlu'nu kimdir tanýmýyorken ben ilk aday olduðunda çevreme bu adama oy verin diye sürekli telkin ediyordum
bak bu borsada havacýlýk þirketleri, iletiþimler ve aselsan enka kozal gibi bir kaç þirketi çýkar endeks direk 8 binlerde... bankalar ise 7bin seviyesine gelmiþ. nerede düþmeyen borsa...![]()
Yer Ýmleri