baþlýk kilitlenmeden þu yazýmý bi arþive alayým tenkrardan
90'lý yýllarda özel radyolarýn ardýa ardýna açýldýðý zamanlarda radyo þakalarý vardý.
bir arkadaþým bir þakayý, internetten biryerden bilgisayarýna indirmiþti, dinlerdik
(ben bulamýyorum pc özürlü olduðum için, belki hala vardýr internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa

)
þimdi Ýzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru

) iþte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne baþkanýyým, yok ülkü ocaklarý bilmem neyiyim '' diye sýkarak üniversitede hegomonya kurma peþine girmiþ.
(öyle olmadýðý þakayý yapan radyodaki dj'yin sözlerine karþý takýndýðý tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocaklarý üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduðu binadan, radyoyu söker alýrlar, bina 8 katlý, radyo 3'te ise... 3. katý alýrlar, binayý 2 kat, üstünde boþluk, boþluðun üzerinde havada asýlý duran 5 kat olarak görürsün

ayhan baþkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarýný )
diðerleride bunun kofik olduðunu anlayýp, buna þaka yapalým diyorlar... radyoyu arýyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar
çocuðun ismi
serkan turan bunu çok iyi hatýrlýyorum
gerçek ocak baþkanýnýn ismini hatýrlamýyorum, HAKAN olsun misal
dj... kendini hakan olarak tanýtýp, buna iyi bir gömecek... þakanýn amacý bu
- bana bak çocuk, serkan turan'mýsýn sen ?
- evet
- lan sen, ''ben meepe'de baþkaným, ülkü ocaklarý baþkanýyým felan diyormuþsun
- yok abi öyle birþey
-

sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuþsun iþte
devamýnda 1-2 cümle daha geçiyor iþte hatýrlayamadýðým... devamýnda þurasýný çok net hatýrlýyorum
-
ulen, bu alemde, Ýzmir'in tek baþkaný.. tek ocak baþkaný vardýr.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dýr diyeceðine...
-
ulen, bu alemde, Ýzmir'in tek baþkaný.. tek ocak baþkaný vardýr.. oda Serkandýr, deðil Hakan'dýr diyor.
bunu neden anlattým, bu son cümledeki anektod bazen aklýma geliyor, tam ona uygun malzeme çýkýyor karþýma
o malzemeyi kullandýðýmda, evveliyatýný bilin diye söyledim.
NOT : konuþmanýn devamýnda dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuþtur
ama ben
...oda Serkandýr, deðil Hakan'dýr.. burasýný seviyorum
Yer Ýmleri