o dönem sümüklü mezun olan ***lerini örgütlensinler diye yurtdýþýna göndermeye baþlamýþtý.
o dönem sümüklü mezun olan ***lerini örgütlensinler diye yurtdýþýna göndermeye baþlamýþtý.
böyle yerlere üye olunca mod adý altýnda birilerinin otoritesini peþin peþin kabul etmiþ oluyoruz. yazý silme, güya ayar verme, racon kesme ceza vs.. el ayak baðlayýp giriþme tek kale maç yalakaya ayrýcalýk, boþ kaleye þut serbest. takipçi sayýsý ve yazan sayýsýnýn onda bire düþmesinin bununla ilgisi var. millet enayimi.
ortaokul inkilap tarihi bilgilerinizi kendinize saklayýn. atatürkçülüðü sizden öðrenecek deðilim.
Maalesef ki iyi niyetli olmadýðýnýzý düþünüyorum .. Olayýn üstünden günler geçmiþ gelip hala oraya buraya laf atýp olay çýkarmaya calisiyorsunuz .. Hiç iyi bir hareket deðil .. yazdiginiz mesajý hatirliyorsunuzdur onu yazan birinin Ataturkculugu sizden öðrenecek deðilim demesi çok ilginç .. Bana göre Atatürk e o lafý eden birinin Atatürk den bir haber olduðunu fikrindeyim .
Küçük bir not : Her zaman söylediðim gibi Atatürk ü elestrirebilirsiniz ama hayatýný bu ülkenin kurtuluþuna harcamýþ birine mesnetsiz laflar ettirtmem , saçma sapan sitelerin saçma sapan yazilarini okuyup Atatürk e laf edilmesine izin vermedim bundan sonrada vermeyeceðim .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pardon yönetici gereðini yapmýþ yazýmý siliyorum
bir halt olacaðý yok.
Tarihî tarihçilerden deðil de fesli gibi trol hocalardan dinlersen baban dan bile þüphe edersin. Padiþahlýk dan Cumhuriyete geçerken o tekke tarikat vs kapanmamýþ olsa deðiþik bir saltanat ortaya çýkardý bugün ki menzil vs bir sürü, paraya kendilerine lüks yaþam hedefli oluþumlar var.
Son olarak Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan, önceki gün eðer Avrupa'da yeni bir güvenlik mimarisi kurulacaksa bunun Türkiyesiz olmayacaðýný söyledi. Cumhuriyet e deðerlendirme bulunan emekli tümamiral Cem Gürdeniz, denge siyasetinin sallantýya girebileceðine iþaret etti. Mevcut durumda Birleþmiþ Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararý çýkmasý gerektiðini anýmsatan Gürdeniz, Rusya, Türkiye'nin içinde olacaðý böyle bir karara onay vermez.
Zira Ukrayna da, Türkiye ile karþý karþýya gelmek istemez. Dýþiþlerimiz bu resmi göreceðinden Ukrayna istese bile barýþ gücü konusunda gönüllü olmayacaktýr. Bu durum zaten 1939'dan bu yana Karadeniz de devam eden aktif tarafsýzlýk siyasetimize de zarar verir dedi.
Türkiye'nin Ýkinci Dünya Savaþý, Soðuk Savaþ ve sonrasý dönemde Rusya ile son derece dengeli siyasi, askeri ve ekonomik iliþkiler sürdürdüðünü aktaran Gürdeniz, En önemlisi Montrö Türk Boðazlarý Sözleþmesi'ni son üç yýldýr etkinlikle uygulayan aktif tarafsýz Türkiye, Ukrayna topraklarýnda Rusya karþýsýnda kayýp yaþama riski olacak her türlü kýþkýrtmaya açýk bir konjonktürde barýþ gücü askeri konumunda bile olsa yer almaz diye konuþtu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...-verir-2304904
Ýto Þubat ayý enflasyonunu %3,19 bulmuþ TÜÝK in de %3 bulmasý imkansýz deðil Mart'ta faiz indirimi olacak demektir
Tuik 2,31 der
Yer Ýmleri