Akp li troll akrabalardan gördüðüm kadarýyla ümit Özdað Ýsrailli öðretim üyesi prof Dr Ofra Bengio ya saygýdeðer akademisyen demiþ. Bu akademisyen PKK destekçisi Kürdistan aþýðý bir akademisyenmiþ öyle paylaþým içerik var. Ümit Özdað biat itaat etmezse sanki Kavala gibi olacak. Ümit Özdaða bu suçlama yapýþmaz ama Esenler belediye baþkaný da tel de hayýrlý evlat demiþti.
Zeytinyaðý ihtiyaci olan ya da ilave almak isteyen varsa güven asa natürel sýzma migrosta 1000tl ye inmiþ
Son dakika: Diyarbakýr'ýn Baðlar ilçesinde iþlenen 8 yaþýndaki Narin Güran cinayetinde yargýlandýklarý davada ceza alan 4 sanýða verilen 3 aðýrlaþtýrmýþ müebbet ile hapis cezasýnýn gerekçeli kararý açýklandý. Kararýn 950 sayfa olmasý dikkat çekti.
https://www.mynet.com/narin-guran-ci...i-110107194874
Þimdi habertürk e bakýyorum dün akþam Tanju Özcan'ýn kaç kere anlattýðý 70 m2 yeri hala anlayamamýþlar birbirlerine soruyorlar orasý mý burasý mý diye gerçekten bu milletin önemli kýsmý algý problemi yaþýyor. Ama en azýndan Faruk Aksoy iyi niyetli.
Bolu itfaiye müdürü ve sorumlu baþkan yardýmcýsý bu haberler doðrultusunda tamamen suçsuz , serbest býrakýlmalý ve Bolu Belediyesi itfaiyesi o yok bu yok tamamla deyince adamlar yani Kartal otelinin sahipleri vazgeçip baþka yerden itfaiye raporu alýyor. Pes doðrusu.
Kürþat Zorlu o dönemde Bölükbaþý'nýn "Süreç iþe yararsa Kemalizm yýkýlýyor. Allah sonumuzu hayýrlara çýkarsýn." gönderisini alýntýlayýp, "Hoþt köpek" demiþti.
"GEL DEDÝK GELDÝN..."
Bölükbaþý, Zorlu AKP'ye geçer geçmez kendisine köpek diyen Zorlu'ya yanýt verdi.
Trol Bölükbaþý paylaþýmýnda þu ifadeleri kullandý:
“Gel dedik geldin. Bundan sonra kalk dediðimizde kalkacaksýn. Otur dediðimizde oturacaksýn. Konuþ dediðimizde konuþacaksýn. Sus dediðimizde susacaksýn.”
Kimin ne olduðu ortaya çýktý.
Bazý siyasilerden gerçekten kiþilik onur vs eksikliði var.
Trol,
adamý ( lafýn geliþi) madam yapmýþ.
Bu tvit benim yazýlsa utancimdan gunlerce uyuyamam.
Yer Ýmleri