Originally Posted by
refaba
Her asker deðil,benim istihbarat komutaným gnr hamza gürgüçtür,amerikancý olduðu için zýtlaþtýk meslekten ayrýldým baþka bakanlýða geçtim,tabiki görevim devam etti,çok subaylarlan içli dýþlýydým hareket daire baþk ve genel kurmayda,çoklarý mhp kökenliydi,içlerinden birisi albaydý,katil türkeþin sað koluydu,eniþtemin eniþtesi olurdu,tam despotto,bu yüzden kavga bile ettik,çünkü askerlere köle gibi uþaðý gibi muamele ediyordu,kavga esnasýnda o bana çaktý bende ona,dediðim þuydu,ben asker deðilim,askerlerede böyle davranamazsýn dedim,aramýza eniþtem girdi,sen kimsinki dedi eniþtesine,adamýn dedesi Atatürkün korumasýydý,sen ne mok oluyorsun onun yanýnda dedi,eniþtemde benim gibi sporcuydu iç iþlerinde hem istihbaratçý sivil polisti, parti olarak chp'li idi polderciydi,poldercilere devamlý mhp kökenli polisler saldýrdýðýndan aralarýnda devamlý kavga vardý,o zamanýn mhp'si neyse þimdininde aynýsý sayýlýr,içindeki düzgün kiþiler ayrýlmýþtýr,ama yinede kökeni mhp'dir,devamlý enveri savunurlar turan imparatörluðu peþindelerdir...ordumuzun içinde Atatürkçü subaylarda çoktur,son darbeciði önleyenlerde Atatürkçü subaylardý,darbecik bir tiyatrodan ibaretti,bana göre ordunun içindeki Atatürkçü subaylarý açýða çýkartmaktý amaç,öylede oldu çoðunu zat tasviye etti,teðmenler olayýda buna dahil,çünkü eþbob görevinin baþýndadýr,bakalým bu süreç ne kadar devam edecek,çünkü bir müddet sonra duvara toslanacaktýr...
Yer Ýmleri