Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Ben olasi bir yukselisi kopruden onceki son cikis olarak dusundugumden dolayi long acmiyordum acmamda ve short acarken kopruden onceki son cikis burasi olurmu diye aciyordum
ama bir ralli beklentim olsa idi dunku kapanis sonrasi vadelilere pozisyon eklerdim sonucta eldekiler dusukten acildi ve dun itibari ile yukari teyidi saglasti. 11.56x uzeri kaliciliga bakarim 11.48x alti 4 saatlik kapanislarda ise hem vadelileri hemde spot mallari cikardim bu seviye altlarinda kapanis olmaz ise o zaman bankalarin %15-30 arasi getiri ihtimali var
her ne kadar zirvede olsalarda
ytd degil tabiki biz kim tavsiye vermek kim
ama su grafiklere gore dogrusu bu olmali
...
Yanlis anlasilmasin ben Sel i elestirmiyorum
bu zamana kadar bizim actigimiz shortlarin TA olarak cok fazla bir tutunucak dali yoktu
11.180 in kirmayan bir endeks de short pozisyon tutulmazdi bizimki TA dan cok inada donmustu.
Zirvelerde olusan yukari yonlu formasyonlari cok ciddiye almam alsam zaten short olmazdim ama banka grafikleri dun otobari ile teyit aldi ve suanki fiyatlarindan en az %20-25 uzerlerine koymasi lazim [kopruden once son cikis beklentim olmasa 11.180 den long olur o pozisyonunda ustune otururdum]
Ha burasi Bist teyid etmistir guven olmaz doner verir diyorsak o zaman diyecek bir sey yok burda spot hisse tutmakda mantikli degil
...
eleþtirebilirsin abi .. hatta dolar bazlý graiði takip edeceðim dedim.. ve o grafiðe göre t1 üzerinde piyasa ..saçmalýyorsun bile denilebilir .. ama iþte anlýk bir karar .. hatalý ya da doðru .. þuan hiçkimse bilmiyor .....) . biraz sp grafiðininde etkisi var .. her neyse
) .. bol kazançlar .
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Keske istedigin olsun keske kat ve kat fazlasini kazan
umarim benim dusuklerim gerceklesmez
ben sadece senin mesajini okurken dusuncelerimi sesli ifade ettim yoksa kimseyi elestirme yada pozisyonuna yorum yapma hakkim yok
isctr leri 16-17 den akbanklari 80 den belki sindoya satardik![]()
![]()
...
Sel üstad tebrikler .. longdan malý iyi götürdün.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
geri sayým baþladý topik kendini bakýma alýcak.
bende yavaþ yavaþ hazýrlýk yapayým maça kendimi en güzel resetlediðim yer bol muhabbet ayran vs vs
kolay gelsin
Kaç gün kapalý kalcak dükan
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri