Bloomberg:
Otomotiv satýþlarý yýla düþüþle baþladý
Otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarý, Ocak ayýnda bir önceki yýlýn ayný ayýna göre yüzde 13,9 oranýnda azalarak 68 bin 654 adet olarak gerçekleþti
Yusuf Doðan:
#Çin, Baþkan Donald #Trump'ýn Çin'den gelen mallara uyguladýðý %10'luk gümrük vergisinin yürürlüðe girmesinin ardýndan ABD'ye neredeyse anýnda karþýlýk vererek bazý ABD ürünlerine %10 ila %15 arasýnda gümrük vergisi uygulayacaðýný duyurdu. Pekin ayrýca #Google hakkýnda bir antitröst soruþturmasý baþlattýðýný açýkladý.
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrýca powell bu rahatsýzýn bu tarife üzerinden hamlelerini görmek için bence faiz indirimlerinde frene bastý çünkü yanlýþ hamleler yaparsa enflasyon yükseliþe dönebilir diye 2025 ilk 3-5 ayý Trump karþýsýndakilere kendi kurallarýný kabul ettirme derdinde olacak gibi bu yüzden volilite her an sert yaþayabilme olasýlýðý yüksek bir dönem.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Fed/Collins: Fed gümrük tarifelerinin etkisini deðerlendirirken faizler konusunda sabýrlý olabilir
-Boston Fed Baþkaný Susan Collins, Trump yönetimi tarafýndan açýklanan gümrük tarifelerinin enflasyonu artýrabileceðini belirtirken, ABD Merkez Bankasýnýn para politikasýnýn yönünü deðiþtirmek için çok fazla belirsizlik ve aciliyet olmadýðýný kaydetti
ÖÖ 9:11 · 4 Þub 2025
·
3.515
Görüntüleme
Bir tarafta bilimle hareket etmek isteyenler bir tarafta Anti Amerikan kovboyu Trump yatýrýmcýlar için gerçekten zor.
ben en çok bizden ne isteyecek onu merak ediyorum.
Netanyahu ortadoðuda ABD ile yeni sýnýrlar çizicez dedi dün bizden ses yok
ilerleyen günler için birþey deðiþtirmeyecek (umutlar canlý kalsýn, belki bir þapkadan tavþan çýkaran olur )
bayaðý zor ama, 55 gho 9873 altýnda 2. kapanýþý yaptýrmayacaklar diye düþünüyorum
Yer Ýmleri