Originally Posted by MiniYatirimci 11200 altına bir dalıp çıksan ne güzel olur Dalıp da hiç çıkmasa daha iyi 11226
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by *Bozkurt Mertabi şorta geçmiş, geçmiş olsun ayular Ooolum bozkurt ,Culpable ile Alper bitti şindi de sen mi başladın 11237
gırtlağına sokucaktım ekstreyide yine kaçtı
Originally Posted by EMLAK anladım.. by için mikemmel. zaten by müşterisini çekmek için yapmışlar.. ky ye sen gelme ulan ayı demişler git bistte oyna Yok be abi... VIOP hızında hareket yeteneği olan adamın, bu piyasada parayı vurmaması na mimkin Sen kaldıraçsız %285 getiriyi burada neyde, ne kadar zamanda alabilirsin?
Originally Posted by KısaVade Yok be abi... VIOP hızında hareket yeteneği olan adamın, bu piyasada parayı vurmaması na mimkin Sen kaldıraçsız %285 getiriyi burada neyde, ne kadar zamanda alabilirsin? bayraklar donanmış
Originally Posted by mert45 Ooolum bozkurt ,Culpable ile Alper bitti şindi de sen mi başladın 11237 Senin yüzünden son eli yeniden dağıtıcaz dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
orada masa 4 bacaklı demekki puaashbajshf Originally Posted by KısaVade Yok be abi... VIOP hızında hareket yeteneği olan adamın, bu piyasada parayı vurmaması na mimkin Sen kaldıraçsız %285 getiriyi burada neyde, ne kadar zamanda alabilirsin?
Originally Posted by KısaVade Yok be abi... VIOP hızında hareket yeteneği olan adamın, bu piyasada parayı vurmaması na mimkin Sen kaldıraçsız %285 getiriyi burada neyde, ne kadar zamanda alabilirsin? EK: Gelir USD bazında... Kur riski de yok... Tikkatini çekerim
Forum Rules
Yer İmleri