Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
Bak bugunde elimi açtým yine dua ettim Allah nasýl biliyorsa öyle yapsýn , benim para ile iþim yok çok þükür durumum iyi aradýðým saðlýk huzur , yalnýz hepimiz bu topraklarda bu toplumla yaþýyoruz dýþarýsý öyle deðil zor dönemler , insanlarýn psikolojis bozuk selektör yaptýn, arabayý önüme kýrdýn diye insanlar birbirini vuruyor birbirini býçaklýyor , boþanmalar aile geçinemediði için artmýþ, hýrsýzlýk artmýþ,fuhuþ artmýþ þimdi içinizden bazýlarý banane diyor abi öyle olmuyor o hayat var ya sizi birde bulma ihtimali oluyor zor durumda insanlarý sokakta görüyorsun üzülüyorsun saðlýk yönünden zaman içinde sana dönüþü oluyor, hýrsýzlýk artmýþ bir gün o zor durumda olan çalmak zorunda býrakýlan kiþi seninde karþýna çýkabilir , evladýnýn karþýsýna çýkabilir belki ölümün onun elinden olur belki üzerinde emanet varsa sen sýkar onun öldürürsün kendini koruyacam derken bu ekonomik durum bir bütün olarak deðerlendirmeli hele bu dönem hiç bir ekonomik krizdeki fiyatlamalara benzemiyor benim gördüðüm.
Önemli konular bunlar..
Ýlaveten toplum bozulunca tekrar toparlanmasý çok zor...