Bende bunlarý þikayet etmek istiyorum. Nasýl yapmam gerektiði hakkýnda yol gösterirsen sevinirim. Madem ayný gemideyiz biz bireysel yatýrýmcýlara izlememiz gereken yol hakkýnda gerekli bildirimleri yaparsanýz bizde katkýda bulunmuþ oluruz.
Bende bunlarý þikayet etmek istiyorum. Nasýl yapmam gerektiði hakkýnda yol gösterirsen sevinirim. Madem ayný gemideyiz biz bireysel yatýrýmcýlara izlememiz gereken yol hakkýnda gerekli bildirimleri yaparsanýz bizde katkýda bulunmuþ oluruz.
Sizlerde; Bu Robotlarýn oldugu Kurumlarý SPK ‘ ya ve CÝMER’ e kiþisel þikayetçi dilekçelerinizle baþvurabilirsiniz. .Biz yatýrýmcýlarý soyup sogana ceviriyorlar diyebilirsiniz. Bu Robotlar ‘ la eþit þartlarda hisse senedi alým satýmý yapamýyoruz diyebilirsiniz.Özelikle sizlerin kurumlardaki hisse senetlerinizin akibetini , gün içinde kullanýlýp kullanýlmadýgýnýn incelenmesini belirtiniz.BÝST & Nasdaq ortaklýgý zamanýnda önce 2 kurum bu Robotlarý getirmiþti. Bu Ortaklýk bitti izinleri o zaman bitmiþ olmalýydý.
Bugun Robotlar çalkalama yapamadý. Sadece tek fiyat satýþ, ve alt fiyat veya üst fiyattan alýþ yaptýlar. Bunlarý iki Biliþimci arkadaþlarýma izletiyorum. Þunu belirteyim bende bir Banka aracý kurumunun gn md, yüm.Hýzlý hareketler yapamadý izletip delil topluyorum. Çünkü tüm emirler saniye&salise’ ine kadar kayýtta. Cidfi söylüyorum ; Bunlarýn hakkýndan Rekabet Kurumu gelecek diye emin olmaya baþladým. Bunlara ceza onmiyonlarca gibi rakam içerecek. SPK ve Bist yönetimi de Basýna olay yansýyýnca zor durumda kalacaklar. Bunlar Bankalarda acýga sattýklarýndan artýk emin oldum. Bugun yapmadýlar.Sanýrým Takasbnk ta denetim basladý.
Bugünkü düþüþ’ ün tek sebebi ; TRUMP
yavaþ yavaþ almak lazým sanki....2-3 yýl vadede.......
ben birþey bilmiyorum.bilsem burda iþim ne.
Tek care fiyati ortalamaya calismak.
Yer Ýmleri