Doctor abi malum HOCA kim?
an itibari ile bu batýk bankanýn ben ve benim gibi aptal ve keriz (akbank hissesi alanlar içindir) yatýrýmcýlarý; kanserli hasta gibi ölümü bekliyor, her gün eriyip gidiyoruz.
Borsa da olup da elinde bu batýk banka hisse olmayanlar ise; mutlu sevinçli ve ama en önemlisi umutlu her gün yeni yükseliþ ve tavanlar ile coþuyorlar.
Bazý þakþakcýlarýmýzda suçu robota atýyor, petrol yükselsinde? gelsinler bu batýk bankayý alsýnlar hayali ile bizimle dalga geçiyor.
Ya aklý olan kiþi bu hisseyi alýrmý? Bu hisse bitmiþ, artýk ne kendine ne baþkasýna hayrý olmaz. Kanser olmuþ her gün eriyor
Uzun zamandýr borsadayým deðiþik hisselerde çok büyük zararlarda ettim. Ben bu batýk banka gibi kötüsünü görmedim. Hep düþüyor, borsa yükselirkende düþüyor, bankacýlýk endeksi yükseliþinde de düþüyor, zaten endeks kýrmýzý iken nasýl þaha kalktýðýnýn bahsini bile etmiyorum.
Bana sorsalar peki uzun zamandýr borsadasýn kýsaca borsayý özetle diye sorulsa vereceðim cevap budur; BORSA AKBANK hissesinin her halükarda satýldýðý, geri kalan tüm hisselerin yükseldiði bir kumarhanedir diye veririm cevabýmý. Allah bu batýk hissede yakalanan ben ve benim gibi yatýrýmcýlara yardým etsin, geri kalanlara yardým etmesine gerek yok zaten diðer hisseler normal mecrasýnda yürüyor,
bu batýk hisseyi almamýþ ama almak isteyen yatýrýmcýlara çaðrýmdýr;
býrakýn bu batýk hisseyi almayý, sakýn ha "A" harfi ile baþlayan hisseye bile bakmayýn. Bbu batýk hisseyi alan, hep piþmandýr, hep umutsuzdur, hep üzgündür, hep bitiktir.
Bakýn bu batýk hariç 450 hisse var. Ne alýrsanýz alýn ama buna bulaþmayýn!!!!!!!!!
ZATEN 3-4 KERÝZÝZ baþýmýza kakýp durma. hayat dersi alýyoruz..
Hissede benim gibi birinin eksikliði çok bariz girsem mi ki raký param çýkar belki
Yer Ýmleri