TurkTelekom karý ilk çeyrek 660 milyon.LYY den dolayý yanlýþým varsa düzeltin 130 milyonu dönem sonunda Akbank hanesinde hisse oranýna göre.En azýndan olumlu bir haber diye düþünüyorum insallah bazý tonlar satýþ fýrsatý olarak görmez,YTD
TurkTelekom karý ilk çeyrek 660 milyon.LYY den dolayý yanlýþým varsa düzeltin 130 milyonu dönem sonunda Akbank hanesinde hisse oranýna göre.En azýndan olumlu bir haber diye düþünüyorum insallah bazý tonlar satýþ fýrsatý olarak görmez,YTD
Endeks 100.000 de dururken akbank 5.52 yi gördük ufkumuz geniþledi. 5.43 de bi trend görüyorum. Buralara kadar gelmiþken o trendi görmezse ayýp olur. Ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Geldi gene![]()
Ýþc bile gelen habere karþý 4.85 açýldý alt kademelere mal vermediler. Akbank 5.54 açýldý 5.49 a kadar verdiler. Burda baþka dolaplar dönüyor.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Dostum Credit hisseye öyle bir çöktü ki kimse daha ne kadar satacaðýný tahmin edemiyor sanýrým. Bu da alýcýlarý ürkütüyor. Yoksa bankalar arasýnda son günlerde en çok dayak yiyen bu. Bugün þimdilik 2m ekside. Ne zaman sahneden çekilir o zaman hisse yukarýlarý zorlayabilir.
merhaba,credit'in elinde ne kadar hisse kaldi?
Yer Ýmleri