Allah belanýzý versin dünya rallide sereffffsizlerr
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu dönemde, bu fiyatlardan Akbnk ve Garan almayacaksýn da ne alacaksýn? Uyduruk uçmuþ manipülasyon hisse mi alacaksýn. Ayrýca, bu bankalar dolar bazýnda dibin dibinde. Örnek, þu an Garan 1,21 dolar, grafiðe göre ilk hedefi 3,3 dolar. Zirvesi 6,6 dolar. Yýllarca dolar bazýnda deðer kaybetmiþ. Ben, satan yabancýnýn tezgah kurduðunu düþünüyorum. Kokusu çýkar yakýnda. Yabancý satýyor olabilir ama ülkeden çýlgýn gibi çýkýþ yok. Paralarý ya nakitte bekliyor veya bizim diðer aracý kurumlardan topluyorlar. Bakacaðýz. Yýlbaþýna kalmaz. Bence bir önceki zirveyi görür. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Selamlar.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 1 yýllýk banka dip ve kapanýþ fiyatlarý ve getirileri
yapýkredi 1.77-2.43 %37.2 getiri
garanti 6.91-8.29 % 20 getiri
halkbank 4.66-5.58 % 19.7 getiri
iþbank 4.50-5.14 % 14.2 getiri
vakýfbank 4.34-4.88 % 12.45 getiri
akbank 5.36-5.92 % 10.50 getiri
akbank en az getiriyi saglamýþ durumda
Terki joe kargadan baþka kuþ Akbank dan baþka banka tanýmam diyordun ama mortingen Zorten oldun hala Akbank’a tek geçerim mi diyorsun yoksa iþc yemi yöneleceksin ytd
Sonunda kalýcý olarak göndermek zorunda kaldým.
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Yer Ýmleri