Nereye düþtük yahu
Pavyonlar da açýlmamýþtý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye düþtük yahu
Pavyonlar da açýlmamýþtý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu hissenin sonu ne olacak
Bu yýl banka hissselerinden hayýr yok herhalde
ucuz kaldý dolduruþlarýna gelmemek gerek...
Cok iyi duruyor 35 milyon oldu. 4.90 müthiþ direnc var
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alacak bir hisse yok ki. Ne alacan mecbur banka. Biste son kalan bunlar oldu. Ben 3 4 kat verip küçük hisse alamam mecbur onca zaman bekledik bunu beklicez. Yil baþýndan bu yana 300mil lot satti yabanci. Bugunde gördüðüm yabanci artik hisseyi kontrol edemiyor. Açýktan ekmek gelmiyor onlara. Yakinda güzel olur. Satan satar kalan bizimdir. Aslinda biz bu hafta 6.60 olmalýydýk ama nasip degilmis
Bende garan ve ak var.Borsanýn en geride kalmýs iki hissesi bende.Madalya bekliyorum.Bu arada 28 Temmuzda Turk Telekom 2019 kar payý dagýtýmý yapacak.Bu rakamýn yuzde yirmi civarý akbanka gelecek.Bu sene TT karýný katladý.Seneye cok daha Ýyi olacak.Bu da satýs icin bahane olur .FK si 50 olan sirketler,sermaye kadar zarar acýklayanlar iki kat garan ve ak yarýda.Borsa mantýgý cok degisti.Ben ayak uyduramadým.abu arada Nasd** Biste geldiginde kucagýmýza biraktýgý cýktýgýnda basýmýza bela olan algo robotlarýný da unutmamak lazým,YKb yatýrým robotlarý iyi calýsýyor.Ak ve garan robotlarýnda is yok terminator filminde arada kalan insanlar gibi hissediyorum.YTD
Sende benim gibi bahsiz bedevisin Bankalar deli gibi kredi verdi. Iyi bilanco gelir. Gecen yýl verdikleri krediyi 3 ayda verdiler.
Credit 45 mil kosuyor satýþta. Müthiþ rakam ve cok sinirli bir düþüþ oldu.
Kardeþi garanti de ulu menkul 35mil satmýþ kimin taþeronu ise. Galiba bir fon çýkýþýna daha þahit oluyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=NIPM-RvD3Ps
Burasý karýþacak vaziyet alýn 5,9 altý kapamamalý
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Yer Ýmleri