20 yýldýr borsada iþlem yaparým. endeks bu kadar giderken bankalarýn yerinde saydýðý bir dönemi hatýrlamýyorum.
20 yýldýr borsada iþlem yaparým. endeks bu kadar giderken bankalarýn yerinde saydýðý bir dönemi hatýrlamýyorum.
3 ay önce ben aldým ondandýr aldýðým hisse 4_5 ay gitmez ben satarým hisse uçar.ama bu sefer 9 ay Pergamon bekleyip iyi para kazandýðým gibi bundada bekleyeceðim.bir bu birde hubvc kar ettirmiyor 3 aydýr ama aþýrý zararda yok.
Akbank 2017 yýlýni 8.10 kapadý.Dolar o gun 3.81 idi.2.20 usd gibi fiyat var.2018 karý dagýtýlmadý.2019 karý dagýtýlmadý.2020 ilk 6 ay kar kasada.Iki bucuk yýllýk kar bugunku faiz geliri ile 15 milyar.Ustune Turk Telekom kara gecti.Bu sene ilk ceyrektee 600 milyon uzeri.Ak yuzde yirmisine sahip.En azýndan zarar etmiyor artýk.Bugun hisse 83 sente indi.Tarihi dibine yaklasti.Bugun baktým Fiyat kazanc oraný 428 olan hisse var borsada.PD akbanka yakýn.6 ay once akbank borsanýn en degerli sirketlerindendi.Simdi nasýl ortada.Yonetim de hic interaktif iletisim yapmýyor bu aralar.Dun eurobond ihracini tamamlayan ozel bankacýlýk odulu alan firmanýn hissesi bu durumda.Borsada sorun Nasd** ortak olarak geldiginde kucagýmýza biraktýgý algo robotlarý.Hele bu tur sahipsiz ve halka acýklýk oraný ve yabancý payý yuksek hisselerde at kosturuyor.Koc bankasýna sahip cýktý.Is geri aalým yaptý.Cam grubu birlesme olumlu yansýdý.Kamu bankalara sahip cýktý.Varlýk fonu sahibi oldugu hisseleri birakmadý.Biz de yabancý fonlarýn insafina kaldik.Yurtdýsý bankalar da cok dustu.Citi,Barclays,alman ve ispanyol bankalar.Fakat dipten yuzde 35 hepsi yukarida .biz malesef onu da yapamadýk.Sabancý grubu hisseye sahip cýkmalý.Bugun banka dagýtýlmamýs karý ve telekom hissesi degeri toplamýnda islem goruyor.Yatýrýmcýya Allah sabýr veriyor.YTD
2 gunde %6dan fazla dustuk. Biri bana açýklasýn Allah aþkýna bunun spek hissesin den e farki kaldi. En azýndan spek hissesi 3 katladi. Biz daha dipten %10 uzaðýz.
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþüþün sebebi olarak bu bankalara ceza gösteriliyor.
https://www.finansgundem.com/haber/b...cezasi/1504563
BÝST100 NEDEN DÜÞTÜ...? BORSALARDA TAMAM MI...? DEVAM MI...?
https://www.youtube.com/watch?v=-qySH-aLS2Q
Yer Ýmleri