Abicim böyle gevþek hisse görmedim
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abicim böyle gevþek hisse görmedim
Bugun de yonetimden acýklama hareket yok.Bir dusunsunler.PD su an 3.6 milyar dolara dustu.Banka degerini 15.5 milyar dolar olarak acýklayýp Citibanka hisselerini 3.1 milyar dolara satmýstý.Yanlýs anlasýlmasýn sadece yuzde 20 sini.Su an 100 de 100 piyasa degeri yuzde 20 olan o gunku degere geldi.Sabýr.YTD
Sayýn Laguna Dostum Selamlar,
5,00 lardan Bende geldim aranýza. Aslýnda 4,60 lara kadar düþme olabilir, lakin artýk 40 yada 50 kademe çokta önemli deðil. buralardan yukarý tepebilir kaçýrabiliriz. 3 Aydýr nakitte bekliyordum Akbnk ta alým için 5 leri hedeflemiþtim. Benim için Hedefe geldi artýk uzunca burada bekleyeceðiz.
Bankalar içerisinde en zayýf halka. Muhtemelen 4 küsürleri gösterecek
Invesco 10 milyon lot satýs yapýp yuzde 5 altýna dusunce kap acýklamasý geldi.Bu hizla gidersek halkbank bizi gecmisti simdi sýrada isc var.O da bizi gececek galiba.Biz 6 larda iken onlar 4.80 idi.1.20 liralýk fark eridi,Bu anormal bir durum.Sadece bana mý oyle geliyor?YTD
Umarým 4 50 de durmasýný bilir. Daha 2 dalga muhabbeti ortaya çýkmadan, endeks 108 iken hal buysa, daha düþük endeks ve Covit söylemlerine hiç düþünemiyorum YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acilen geri alým açýklanmalý ve hýzla alýmlara baþlamalýlar..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri