arkadaþlar görünümün negatif olmasý yabancýnýn bankalardan çýkýþýný hýzlandýrýr. ky bankalardan mal almasý hiç bir þey deðiþtirmez. ancak yeni yabancý gelirse bankalar zýplar. buna da kýsa vade hiç ihtimal vermiyorum.
arkadaþlar görünümün negatif olmasý yabancýnýn bankalardan çýkýþýný hýzlandýrýr. ky bankalardan mal almasý hiç bir þey deðiþtirmez. ancak yeni yabancý gelirse bankalar zýplar. buna da kýsa vade hiç ihtimal vermiyorum.
faizin yükselmesi, dövizin yükselmesi, tcmb nin döviz rezervlerinin düþmesi, mevduat toplama zorluðu, kamu ve özel banka çekiþmeleri, hepsi bankalarýn karlýlýðýný düþürür.. ben bankalardan ümitli deðilim. ytd
bankalarýmýz ucuz mu ucuz.. banka patronlarý kendi hisselerini almaya baþlarsa biraz toparlanabilir.. kýsa vadede baþka çýkýþ göremiyorum.
Faiz artýþý olmadýðý sürecek böylesi hacimi geniþ bankalarda hiç bir þekilde Fiyat artýþý göremezsiniz ki þu evrede býrak faiz artýþýný beklenti bile yok ya ortalama düþürüleceðiz yada en az 2 ay bekleriz arkadaþ
en az iki ay deðil kardeþ.en az iki yýl.2023 de seçim olur sermaye piyasalarýnýn ters indikatörü mevcut ekonomi yönetimi deðiþir ve TÜRKÝYE GÜVENÝLÝR ÜLKE OLUR ozaman binlerce zarardaki küçük yatýrýmcý kara geçer.baþka türlü yazýlan her senaryonun altý boþtur.belki ozamana akbank 3-4 tl fiyatlara bile düþebilir.bankalarýn bu denli zayýf olmasý mevcut ekonomi yönetiminin birincil hedefidir.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri