Vakbnk sayfasýna yazdým. Akbnk da ve diger Bankalar dada Tskb hariç. BOFA VE YKB ROBOT SAVAÞ,’ý var. Ytd.
Vakbnk sayfasýna yazdým. Akbnk da ve diger Bankalar dada Tskb hariç. BOFA VE YKB ROBOT SAVAÞ,’ý var. Ytd.
Dolarda kýrýlma olmadan bankalarda yukarý yönlü hareket bence uzak ihtimal, + haziran ayýndaki ucuz kredilerin geri ödemeleri de bankacýlýk sektörünün geleceði icin önemli. Patlak lastik kamyonu uçuruma sürükler..MB baþkanlýk deðiþimi cok kritik, 19 u beklemeden karar gelirse pozisyonlar sertlesebilir,izleyeceðiz..
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isýtýlýp ýsýtýlýp masaya servis edilen Covid
Dolar
Muhteþem yöneticilerimiz
Abd seçimi + bize ekstradan potansiyel olumsuzluðu olacak yeni baþkaný
Yerlerde gezen banka hisseleri
Bütün þartlar uygun görünmekte. Bakalým önümüzdeki günler/haftalarda neler olacak bekliyoruz.
Biden Ocak ta göreve baþlayacak
Birkaç ay masasýný düzenlemekle geçer.
Mart ta da hulk un davasý yanlýþ hatýrlamýyorsam. Bu adamýn Yunan-Ermeni lobilerine yakýnlýðý biliniyor.Bakalým reel politik bunu lehimize dengeleyebilecek mi?
Tahminler, beklentiler,analizler.
Ama çoðunlukla da terse yatýrýp beklenmeyeni yapan borsa.Bir anda tüm tahminlerimiz çöp olur. Biz yine de yazalým da sayfa ilerlesin .
Yatýrým tavsiyesi deðildir,þahsi tahminlerimdir.
Beynim yandý ortak.
Nereye dönsem bilemedim.
Býktým dünyanýn dertlerinden usta
Tek umudum uzaylýnýn biri beni kaçýrsa
Elimde akbank bohçasýyla beklemekteyim.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Gerçi uzaya gitmeye de gerek kalmadý. Zihniyetimizle,sorunlara koyduðumuz teþhis ve çözümlerle biz de artýk uzaylý sayýlýrýz dünyada.Önceki haftalarda ekranda tüm dünya borsalarýnda tek kýrmýzý bizdik. Dolar ýn sürekli hýzla yükseldiði tek ülkeyiz. Elalem elektron teleskobuyla uðraþýr; biz de afetlerden bilimsel yöntemle deðil duayla korunmaya çalýþýrýz. Þükür halimize.
Yabancýnýn hisselerini satýp gitmesinin en büyük nedenlerinden biri MB nin baðýmsýzlýgýný kaybettiði iddiasýydý...
Artýk iddia deðil gerçek...
Olumsuz....
hele birde gelenin faiz artýracaðý iddiasý var enteresan...
yarýn belli olur nasýl etkileyeceði..
Yer Ýmleri