Usd ........8.35.....
Þýmdý olay gerçekleþirse piyasanýn tepkisi belli. Peki ya kabul edilmezse? O zaman da borsa aþaðý gider di mi? Ýyi de gidince tepkiyi anlarýz da kabul edilmezse deðiþen ne ki;o vardý; yine o olacak. Ama borsa ve beklenti böyle iþte. Bir kere o gitti diye düþünüyor haber çýkýnca; kabul edilmezse de ayrýlýp tekrar geri gelmiþ gibi görüyor.
Bu arada bu istifa haberini veremeyen bizdeki malum kanallar Abd li bakanýn istifa haberini son dakika olarak veriyor;bu haberi ver(e)miyor.
Bizdeki istifa haberini de Abd medyasý veriyor.
Bu dönem sonunda hadi paramýzý kaybettik ona alýþtýk da aklýmýzý da kaybetmezsek iyi.
Batýrým tavsiyesi deðildir.
Medyanýn %80'i kendi insanýný uyutma derdinde. Yandaþ medyanýn büyük kýsmýnda tek haber yok.
"Ýstifa etti"yi geçtim, "istifa söylentisi" haberi bile yok.
Kalemini þahsi menfaat uðruna satan bu insanlar vatan hainliðinden yargýlanmadan tarih sahnesinden çekilememeli.
LM-G710 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
teorik eþleþme %3 küsür yukarýda, halkbank %1. biz bunlarý duvara yazdýk ama kimse duvar yazýsý okumuyor, halkbank ile aramýzdaki makas %50 olmalý.
teorik 5,25 ile %4,58 oldu.
bugün bile halkbank akbank deðiþtirmeyenler daha çok piþman olmaya devam edecek.
dün merkez baþkaný bankalarýn genel müdürüne söyledi, ülke bizim beraberiz dedi, bddk eli ile taciz olmayacak kumanda sizde dedi.
buralardan 550 sattttt, sonra al deneyeceðim.
Yer Ýmleri