Gecmiþ tarihlerde ki ve þimdiki tarihlerde hisse fiyatýna Usd olarak bakýnýz. Artýk CDS lerde ki sert düþüþ daha birazdaha yol var gibi. Aþý dagýtýlmaya baþlanýrsa ki 1-2 ay süre , beklenyiler olumlu. Ytd
Gecmiþ tarihlerde ki ve þimdiki tarihlerde hisse fiyatýna Usd olarak bakýnýz. Artýk CDS lerde ki sert düþüþ daha birazdaha yol var gibi. Aþý dagýtýlmaya baþlanýrsa ki 1-2 ay süre , beklenyiler olumlu. Ytd
Tavan tavan gidiyor bankalar, hayaller güzel ama böyle dik bir açýyla artýþ uzun sürmez.
Sindire sindire trende girip artmak varken böyle deli danalar gibi gitmesi gerçekten kimseyi korkutmuyor mu?
Akbank/garanti çok geri kalmýþlardý ama mesela iþbankasý tarihi zirvelerine yaklaþtý.
Neyse endiþemi dile getirdim, malýnýz varsa stop falan koyun iyi takip edin böyle muhteþem çýkýþlarýn düzeltmesi de genelde ani ve sert olur.
Herkese iyi kazançlar..
10 tavan gidermi daha
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist ile kýyaslarsak bankalar hala ucuz, sýkýntý 1 haftada %30 prim..
bistin 1250 puaný bankalarsýz kýramayacaðýný zaten herkes biliyordu...
Bakanýn gideceðini, ekonomiyle alakalý verileri daha fazla saklayamayacaðýný ve bu gidiþin bankalarý patlatacaðýný tahmin ettim...
Bakanýn gittigini gördüm...
Akbankýn tavan olduðunuda...
TSKB nin yükseliþi de aslýnda bir þeylerin iþaretiydi...
Kýsacasý mýzrak çuvala sýðmadý...
6.20 yi bu 4. denemesi....kýrarsa iyi, kýramazsa sýkýntý, bir de her yýl yaþanan kasým, aralýk baþý sendromu var, hani bakkal gibi hesap kapatýyorlarmýþ ya o dönem, o hangi gün baþlayacak aceba...
Son olarak;
19 kasýma çok dikkat edin....
MB baðýmsýzmý, rasyolar kalkacakmý,faiz artacakmý ( þu an faizler düþüyor o tarihe beklenti ne olur bilinmiyor)...
Bu konularda bankalarýn istediði olmazsa sert düþüþ kaçýnýlmaz...
Yer Ýmleri