Aynen abd fede göre dolarýn geleceði yok.
Bizde dolar bulmak sorun
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen abd fede göre dolarýn geleceði yok.
Bizde dolar bulmak sorun
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
faiz kararý önemli bir karar, aselsan için þunu söylemiþtim, þayet bir swap haberi gelirse ve aselsan %4-5 yükselirse alýnýr, çünkü nakit dengesi düzeleceðine iþaret eder. Yani bir ürün yükseldi diye satmak yada düþtü diye almak sonuç vermez. faiz kararý çok taze bir karar, bugün gelen azda olsa rasyo deðiþimi de yön için güzel bir karar. Çünkü 3-4 gün önce biz faizin sebep enflasyonun sonuç olduðunu biliyorduk, þimdi ekonomiden sorumlu içiþleri bakanýmýz enflasyonun sebep olduðunu gösterdi, sanýrým yarýnda söyler. belkide ekonomiyi miiil eðitim bakanlýðýna devir ederler, buda daha güzel bir þey olur.
Kendimize not alýyoruz baþka bir amacýmýz yok, binlerce insaný etkilen bir gücümüz yok. Bugün biraz THY na gectim yarýsý akbank duruyor. Olay bu.
akbank aylýk grafikte 2 önemli RSI deðeri...
13 senelik aylýk grafikte 2 gösterge deðeri karþýmýza çýkýyor.
RSI:37,2 ve RSI:42,8
kutucuklarda görüleceði gibi bazý dönemlerde gösterge 37,2 seviyesinde ,bazý dönemlerde de 42,8 seviyesinde dip yapmýþ ve dönmüþ.
bu deðerler altýnda sadece bir kez ihlal var.
ve sonrasý zamanlarda yukarý dönüþler görülüyor.gösterge güncelde 41,4 seviyesinden iþlem görüyor.
kýsaca akbankta halen dip -taban-konsolidasyon süreci devam ediyor.göstergenin önemli destek aralýðýnda.orta-uzun vade için ise fýrsat sunuyor bence.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...2688e587f6.png
Yer Ýmleri