-
Duruma bak.
Normalde ekonomiyle ilgili en üst bakan istifa edecek,Merkez Bankası baskani görevden gece alınacak olsa borsa taban olurdu. Şimdi davul zurna havası piyasalarda. Belirsizlik bile daha iyi der gibi piyasalar. Dusunebilseler bu durumu neden diye.
-

Originally Posted by
Yıldıztozu
Duruma bak.
Normalde ekonomiyle ilgili en üst bakan istifa edecek,Merkez Bankası baskani görevden gece alınacak olsa borsa taban olurdu. Şimdi davul zurna havası piyasalarda. Belirsizlik bile daha iyi der gibi piyasalar. Dusunebilseler bu durumu neden diye.
Onlar değil, millet düşünüp gereğini yapacak.
Kurtuluş o zaman başlar.
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
rACE
Onlar değil, millet düşünüp gereğini yapacak.
Kurtuluş o zaman başlar.
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet de gereğini düşünüp yapacak ama biraz daha var ona.
-

Originally Posted by
Yıldıztozu
Millet de gereğini düşünüp yapacak ama biraz daha var ona.
Çünkü hâlâ Tl güclensin ,döviz yükselmesin diyenleri dış güç yanlısı ve hain, Tl yi iyice degersizlestirip dövizi sürekli arttıranları yerli ve milli gören epey bir kesim var.Onların aklının başına gelmesi gerek
-

Originally Posted by
KIZILDAG
Sayın Binali Yıldırım hemşerimdir, hatta bizim ilçeye bağlı en yakın köylerden birinden. Ancak bugün yapılacak toplantıda ekonominin başına onun getirilmesi bence olumsuz algılanır. Bu şekilde bir hata yapmazlar sanıyorum.
Tek olumlu yanı bunların çevreci olmaları. Eskileri atıp ziyan etmiyorlar.Geri dönüşümle tekrar tekrar dolaşıma sokuyorlar.
-
-

Originally Posted by
66Trader66
Ortak banka endeksine neredeyse 3 milyon gömdüm en iyi maliyet garan 6.28 en kötü maliyet akbnkta 5.45 halk grafiğe göre dipte aldım 4.86 halkınn 250bin lotun 150sini aka taşıayasım var ama Elim bir türlü gitmiyor paranoyak etti bu hisse beni

işc yapı kredi Vakıf hepsi yeşil ama bir tek rengi gibi ak kırmızı bu banka ya benimde husumetim var

aşıda bulundu artık bist 50 tkaip edilmeli tabiki düzeltmeler olacaktır.
-

Originally Posted by
66Trader66
Ortak banka endeksine neredeyse 3 milyon gömdüm en iyi maliyet garan 6.28 en kötü maliyet akbnkta 5.45 halk grafiğe göre dipte aldım 4.86 halkınn 250bin lotun 150sini aka taşıayasım var ama Elim bir türlü gitmiyor paranoyak etti bu hisse beni

işc yapı kredi Vakıf hepsi yeşil ama bir tek rengi gibi ak kırmızı bu banka ya benimde husumetim var

sen büyük yatırımcısın buralarda ne işin var paranı ye gitsin.3 milyonu bu fiyatlardan gömmüşün yazık etmişin borsada büyük kumar oynuyosun trader
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri