Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dayu kıymetimizi bilin.Bu forumda muhalif olan(forumun genel düşüncesine) 2-3 kişiyiz.

Biz olmasak forum TEK SESLİ olacak.CHP ve SAİR marjinal SOL partilerin belde teşkilatı gibi olmaması için farklı bakış açıları da lazım.
    senin bakış açın ne mesala E.i iddianamesini bir oku bırak yakışıklı şunu demiş bunu demişi.
    ok anladığını gel paylaş tartışalım yoksa senin kafada düşünsek sana şimdi bir soru sorsam cevap veremezsin ne kadar ösym birincisi olsan bile sorayım mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin bakış açın ne mesala E.i iddianamesini bir oku bırak yakışıklı şunu demiş bunu demişi.
    ok anladığını gel paylaş tartışalım yoksa senin kafada düşünsek sana şimdi bir soru sorsam cevap veremezsin ne kadar ösym birincisi olsan bile sorayım mi
    Herşey ortada.SORULAN SORULARA CEVAP VEREMİYOR.87 kişi itirafçı olmuş.ortada somut belgeler var.

Eİ,bu işten yırtamaz.

Dosyada gizlilik kararı var.Ama basına intikal eden yönüyle ben de oluşan kanaat budur.

Olağanüstü bir yolsuzluk var.ve bu paralar CHP deki değişim,KK nın elenmesi için de kullanılmış.Delegelere alınan telefonlar-bitcoin yüklemeler-kiptaşdan ev vermeler...

olay sadece para değil..PARANIN GÜCÜ İLE ANAMUHALEFETİ DE dizayn etmektir.

3. Şahsi pozisyonum zararda fakat kullanılabilir bakiye artıda bu nasıl oldu yauv

Eski dostlarım ,Ayasofya ,Maacit,Miniyatırımcı,Alper ,katırcı bedirri..yoklar ...sermaye bitti anlaşılan

Bi bu palavracı bozkurtla bu çakma mühendis çıtak kaldı bi de 28bin kaybeden gidip gavur ellerde para kazanıp gene gelip havuza veren opsiyoncu culpable
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şahsi pozisyonum zararda fakat kullanılabilir bakiye artıda bu nasıl oldu yauv

Eski dostlarım ,Ayasofya ,Maacit,Miniyatırımcı,Alper ,katırcı bedirri..yoklar ...sermaye bitti anlaşılan

Bi bu palavracı bozkurtla bu çakma mühendis çıtak kaldı bi de 28bin kaybeden gidip gavur ellerde para kazanıp gene gelip havuza veren opsiyoncu culpable
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post7006606

Adı geçen tüm dostlarımın şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler ..

Mübarek Kadir gecesi ...hayırlı iftarlar
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Coinler ve Amerika daha güvenli..orda turp yok.. dolarları bozup gelmem için daha zaman var..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Coinler ve Amerika daha güvenli..orda turp yok.. dolarları bozup gelmem için daha zaman var..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post7006619

Bir bütün olarak izle

https://puhutv.com/kral-kaybederse-7-bolum-izle
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

Yok abi yeni uyandım. Bozyandaş bozkurtu görünce moralim bozuldu biz onu az akıllı zannediyorduk.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yok abi yeni uyandım. Bozyandaş bozkurtu görünce moralim bozuldu biz onu az akıllı zannediyorduk.
    Sana bugün o kadar pas attım hep karavanaya gitti.
    Bugünkü gecede tevbe istigfar yab bu gece bin geceden hayırlı, belkim kalp gözün açılır beynin çalışır dayucuğum
    Şahsında
    Tüm forumun kadir gecesi hayırlı olsun dualarınız kabul olsun inşallah
    Sen istiyor duj verecek yüz dolar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz