*PARSN-Parsan 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -895.186.850 TL (Önceki -87.216.103 TL)
*PARSN-Parsan 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -895.186.850 TL (Önceki -87.216.103 TL)
Ahmet irfan Söylemezoğlu Ve Tevfik Yamantürk e gelsin bu parça ..........
https://www.youtube.com/shorts/--jEl4j-yOQ
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
İrfancığım 1,83 USD hisse fiyatı ne ya sen ne iş yaparsın cidden her ay maaşı alırken hiç yüzün kızarmıyor mu senin?
Tevfik abimiz sosyal medyada birilerini tutup imajının peşinde koşacağına şirketini adam gibi yönet yatırımcını üzme herkes arkandan neler sallıyor haberin yok sanırım. Ölümlü dünya......
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Adam gibi ciddi lotlar ile geri alım yapın yapmazsanız adam değilsiniz......
Geri alım yapın diye uyardığım güne iyi bak patron Tevfik bu işler İrfanı aşar o anca anfi de ders verir senin şirketin durumu bu yüzden bu halde. Sosyal medyada ona buna mesaj verecek halin mi var senin.Sana bunları kim akıl veriyorsa çevrenden uzaklaştır bak bu adamları yoksa en fazla senin mirascın görür senden sonra 2.nesil konu mankeni olur bu şirkette eğer sen bu kafada gitmekte ısrar edersen. Bir şey üretmeden var olmak ütopya. Ha benim borsa ile işim biter seninle işim bitmez bundan sonra. Yatırımcını üzdükçe ben de seni üzeceğim. Recep beye sor o benim kim olduğumu anlar. Bunu da kendim için yapmıcam hayrına yapıcam o yüzden işin zor. Gel yol yakınken dön gittiğin yol yol değil.
Yer İmleri