-

Originally Posted by
kuzu
ALTINDA YANILDIM.....ERKEN SATTIM....
ALTINI 1900 den aldik.....2550 den yuzde 30 karla sattik.....3 ay yatay gider diye....3 ay mevduatta yatmak yuzde 12 kar getirir diye....
fekaat....OYLE OLMADI.....TRANSIT 3200 E GIDEREK....beni E-5 E atti....ne gaddin TIR SUFORU var....ustumden gecti.
YANIORUM mitis....GOLD kelimesini gordum mu.....midem bulaniyor.....
oradan ciktigim parayi....8600 endeksten borsaya sokup 10 600 de cikip....yuzde 20 kar yazdim...para simdi mevduatta.....
altin ise....bugun....3200....benim sattigim 2550 den 3200 e.....yuzde 25 cikti....
kalsaydim altinda....hickiprasmadan.....PORTFOYUM.....YUZDE 5 DAHA KARLI OLACAKTI....kaybim yuzde 5.
oteki koyde....detaylari yazili....
kuzum şuanda altın için yorumun varmıdır ?
-
-

Originally Posted by
çıtak
teşekkür ederim emmi
yanlız geriye dönüp baktığımda, övgüyü yanlış kişiye yapıyorsun
ben bu grafiklerin hiçbirini bilmezdim...
bütün bunların hepsini...
bu alemin
en büyük teknikçisi (BABO ÜSTAD'dan bile iyi olabilir belki... kafa kafayada olabilirler

)
TAKA EMMİ'den öğrendim...
övgüleri ve alkışları hak eden her zaman TAKA EMMİ'dir.
DİPNOT : altun kaadını, 2200'den sonra 3200'e götürende odur... hemide tek başına

beni onure etmenden mutlu oldum.bir kişi bile olsa bu alemde soygunculara karşı birşeyler verebilmek benin için büyük onurdur.
-
Altinda short yapmadin mi bir de kuzu emmi bu surecte
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
taka
beni onure etmenden mutlu oldum.bir kişi bile olsa bu alemde soygunculara karşı birşeyler verebilmek benin için büyük onurdur.
sayin taka....
kuzu....BILGILI INSANLARI BASININ USTUNDE TASIR.....lutfen burayada yazin....ogrenciniz CITAK beni sok ediyor hergun....sizi tanimak bir onur olacak benim ucun....
-

Originally Posted by
mitis
Altinda short yapmadin mi bir de kuzu emmi bu surecte
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaptim....zararla kapattim hep.
neden yanildim.....SEBEBLERINI SIMDI BILIYORUM....emme....artik cok gec.
-

Originally Posted by
çıtak
yabancı satmıyor...
İKİLİ DİP veya TREND başlatacak çizgiye teste geliniyor
Ne yabancı satmıyoru yahu. arkasına bakmadan delicesine kaçıyorlar. yabancı hisse satışı 1,5- 2 milyar dolar olmuş.
3 hafta öncesi göre % 35-, -36 düşmüş bankalar var.. 76 tl olan akbankı 48 tlye ben mi satıyorum
, isctr 11 tlye indi..
bankalar, tcell, sahol, ekgyo,kchol,sise,eregl, krdmd, ulker....
-
Bu gorusun efsane idi ama, hic inanmamistim. 6 Mart'ta yazmisin. Bahanesi imamoglu oldu.
[emoji122][emoji122][emoji122]
V2109 cihazñmdan Tapatalk kullanñlarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri