Nasýlsýnýz gençler?
Nasýlsýnýz gençler?
KAN EMICI....olucu gavat....
insanlar zararda....senle ben paramizi katliyoruz....bu cok dusman yaratiyor...burada keselim....
ARTIK FURUSMALARIMI YAZMIYACAGIM....yoksa....buralardayim....sen graflarini as......sana ne yapacagimi gonderirim....BIRAZ....gozden uzak yapalim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
altýn vuruþ baþlýðýnda sadece hisse alýnýr babo haziraný iþaret etmiþti..
kuzu da almaya baþladý
vob u kendi alýp satýyor tþkler yinede
deðiþik renk katýyordu baþkan foruma..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Býkmýþbroker ý ayrý tutuyorum burada. Bir analiz yaptý çekildi. Tamam dedik bizde. Hesaba kattýk izliyoruz.
Þimdi. Guneysu benide banlayacak ama ben adamýn yüzüne dan diye konuþurum. Kuzu Bana kalýrsa viopda yazdýðýn pozlarýn tamamen sanal pozlar.
Onun dýþýnda dediðim gibi ben anlamadým 8000 mi bekliyoruz feza mý 5 taban sonra mý feza bankalar 5 taban çekerken diðerleri tavan mý çekecek. Bir karýþýk iþler. Herkes de teþekkür ediyor falan . Sorsam ne anladýnýz. Kimsenin birþey anladýðýný da sanmýyorum. Buraya takýlanlarýn yüzde 90 ý "beþ beþ konuþtuðuna göre bilgili birine benziyor bir kaðýt söyler de alýrýz ederiz köþe oluruz cu tüyo cu tayfa"
Sen bitti yazýlarým diyince yazdým idi. Bitmemiþ sanýrým. Son durum 5 banka en az 3 taban o zaman. ee iyi bakalým.
bundan sonra.....
BILGI verecegim halkima....FURUSMA YAZMIYACAGIM.....
yeni basligim....onumuzde ki 3 ay....
MALA NASIL GIRILIR.....
mala girme prosesi esnasinda....KENE ile aldigimiz mallarin....KENE kademelerini satarak....cebimize dolduracagimiz para nasil yapilir......MALA YERLESME PROSESIMIZ BITTIGINDE....hem MALDAYIZ....hemde cebimizde yuzde 30 kar..... mal alip satarak KENE kademelerinde oynasarak....BU NASIL OLUR.....
bundan sonraki yazilarimda....FURUSMA YOK....zarardaki insanlari rahatsiz etmek yok....
Yer Ýmleri