Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İran'ı yakın zamanda ABD İran İngiltere bunlar dan bir kısmı en geç hafta sonu topyekûn hava savunma sistemleri, silah üretim tesisleri, nükleer tesis, devrim muhafızlarıni, hatta üslerini vurup İran'ı çırılçıplak bırakacaklar diye düşünüyorum

2. Shell CEO'su: Hürmüz kapanırsa etkisi büyük olur - Bloomberg

Dünyanın en büyük petrol ve doğal gaz ticaret şirketlerinden biri olan Shell Plc.'nin CEO'su İsrail ile İran arasındaki savaşın bölgeden akışı kesintiye uğratması olasılığına karşı acil durum planlarının olduğunu söyleyerek Hürmüz Boğazı'nın bloke olması halinde önemli bir şok yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Bloomberg'ün haberine göre CEO Wael Sawan, Tokyo'da düzenlenen Japonya Enerji Zirvesi ve Fuarı'nda yaptığı bir konuşmada, "Hangi gerekçeyle olursa olsun bu arter kapanırsa global itcarete devasa bit etkisi olur... İşlerin kötüye gitmesi ihtimaline karşı planlarımız var" dedi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İran'ı yakın zamanda ABD İran İngiltere bunlar dan bir kısmı en geç hafta sonu topyekûn hava savunma sistemleri, silah üretim tesisleri, nükleer tesis, devrim muhafızlarıni, hatta üslerini vurup İran'ı çırılçıplak bırakacaklar diye düşünüyorum
    Şimdi cebindeki parayla hemen git İskender Döner kebap ye!!!
    Yemezsen,

1 hafta sonra ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
    Yemezsen,

1 ay sonra o parayla ancak bir şişe gazoz alırsın.!!!!

İçmezsen,

2 ay sonra o parayla küçük pet şişe Erikli ılık su içersin.!!!

Soguk Erikli su vermezler.!!!

Soğutucunun Elektrik maliliyetini kurtarmaz!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Şimdi cebindeki parayla hemen git İskender Döner kebap ye!!!
    Yemezsen,

1 hafta sonra ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
    Yemezsen,

1 ay sonra o parayla ancak bir şişe gazoz alırsın.!!!!

İçmezsen,

2 ay sonra o parayla küçük pet şişe Erikli ılık su içersin.!!!

Soguk Erikli su vermezler.!!!

Soğutucunun Elektrik maliliyetini kurtarmaz!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Değerli forumdaş kimin umurunda.....1 tl lik salatayı bayramda....55 tl ye aldım.....

Adamların oyu % 50....geçen beleş çay içeyim dedim cami avlusunda.....ak partiyi tayyübü eleştireyim dedim....3 emekli bana dalar oldu....

Müslüman...insan değil ümmet....

Alayı öbür dünya için yaşıyor beya....!!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Değerli forumdaş kimin umurunda.....1 tl lik salatayı bayramda....55 tl ye aldım.....

Adamların oyu % 50....geçen beleş çay içeyim dedim cami avlusunda.....ak partiyi tayyübü eleştireyim dedim....3 emekli bana dalar oldu....

Müslüman...insan değil ümmet....

Alayı öbür dünya için yaşıyor beya....!!!!!!!!!!!
    Aslında bu dünyada yaşadıklarını da sanıyorlar. Mutlular mesutlar ve birde hakkılar :=) Yani burası Türkiye burdan çıkış yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •